Asluysal Kızlar aranızda benim gibi uykudan uyandığında özellikle gece uykum bölündüğünde mutlaka çarpıntım oluyor bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz
eylulmin Asluysal camı açıp derin derin nefes alıyordum. Bileklerime kolonya döküp onu koklarım bir de. Çok iyi geliyor.
birmelekannesiiio Asluysal olur canım öyle önemli olan o anda sakin olman bişeye stres yapıyorsan ondan da olur bol bol dua oku birde doktora git bence belki ilaç verir
eylulmin Asluysal panik atağın tek bir nedeni yoktur. Genelde bazı şeylerin birikimiyle oluyor. Kimi çpcukluğunda kimi ergenliğinde veya hatta bebekliğinde olanlardan dolayı. Bu sizin başınıza geldiyse kabullenin. İnkar veya isyan etmeyin. Bir panik ataklı olduğunuzu, vücudunuzdaki fiziksel ve psikolojik değişimlerin o sebeple olduğunu kabullenin. Ben yaklaşık 10 senedir panik atakla yaşıyorum. Bir süre sonra insan alışıyor. 😌
Asluysal eylulmin gece uykunuzdan uyandığınızda kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz ben sanki felç geçirecekmişim gibi hissediyorum
eylulmin Asluysal bana eskiden daha sık oluyordu ama şimdi eskisi kadar olmuyor. Uyandığımda kalp çarpıntısı, mide bulantısı, ateş basması, nefes darlığı, iç huzursuzluğu filan oluyordu. Sanki kalp krizi geçirip ölecekmişim gibi
Bellabells Asluysal evet her uykudan çarpıntı ile uyanıyorum.iki yıl oldu.alıştım artık kafayı koyup geri yatıyorum 😀 ilk zamanlar acillere çok taşındım.vücut uzuvlarım uyuşuyordu kollar bacaklar yüz yanak dil uyuşmaları. Kardiyolog ve beyin cerrahlarında tomografiler efor ekg ekolar. Ama bişi çıkmadı.stresten olduğunu düşünüyorum.birkaç defa korktuğum anlarda kalbimin aralıksız üst üste 3-4 defa attığı oluyordu.tam olarak panik atak teşhisim yok. Ama bütün bunların başka bir açıklaması yok sanırım
eylulmin Asluysal geçtiğini söyleyemem ama aynı etkiyle de devam etmiyor. Baş edebilmeyi öğrendim az çok. Beni eskisi gibi engellemiyor.