Mommyishome Genelde hm ve lcw kıyafetler alıyorum. Ama gezmeye giderken giydireceğim hiç güzel kıyafetimiz yok hep sweat takımlar. Nerden güzel kıyafetler bulabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum sevgili anneler?
Deletedmom896 Mommyishome Ya sen gibiyim bende ama kışın daha iyi oluyor sanki bende yazı bekliyorum şimdilik oğlan çocuğu gibi takılsın 😁
Gulkizim Mommyishome cigit var Google a yazın ben ordan alıyorum hem çok kaliteli hem çok şık ve şu anda çok güzel indirimler var. Tüm ürünler %100 organik pamuk
Solocann Mommyishome Waikikinin çok güzel elbiseleri var aslında iyice baksanız ben ordan alıyorum genelde çokta cici oluyorlar
Mommyishome buselidunya aslında pantolon kazak takım olsa daha iyi. Elbise külotlu çorap rahatsız bence
Mommyishome Gulkizim Ama orda da hep sweat tarzı gördüm ben pantolon falan göremedim trendyolda ya da kazak da göremedim
Deletedmom896 Mommyishome Ahshsh 😂 ay sinirim bozuldu bak bugün kar oynamaya çıkardım yaşlı bi teyze şu haline maşallah Paşa’ya dedi🤪 dışarda şapkasını çıkarmıştı 😂
2papatya Mommyishome ay yok artık 🤦🏻♀️ Benimkiler de tayt sweat alıştılar bi kilotlu çorap elbise giydirdim ağla ağla mahvettiler beni 😂😂 bu arada civil de güzel hem uygun hem kaliteli 🌸
Ayca77 Mommyishome aman be gülo bırak rahat takılıversin 😄 bende hep tayt, sweat ya da zıbınlı gezdiriyorum. Bebeler mutlu, biz mutlu😄
ReisinKizi Mommyishome ben lcw den etek ceket çoook tatlı bir takım aldım, crop pantolon askılı pantolon ve tulumları var bunları dışarı çıkarken kullanıyorum.
Ayca77 Deletedmom896 yani teyze bu bebişe maşallah paşaya dediyse, yumruklarımı konuşturur, gözünü iyileştiriverirdim😁 maşallah ponçiğe🥰
Tortilla_ Deletedmom896 Önce Masallah😍 Bişey diyim mi arkası erkek derler😂 Sarışın bir erkek çocuğunu andırıyor
BARTUMOM Deletedmom896 bende oğluma kırmızı alt üst takım giydirdim saclarınıda uzatıyoruz toplamistım maşallah prensese dediler 🤦♀️
buselidunya Mommyishome İnstagram’da cigit diye bir sayfa var orda güzel şeyler var aslında waikiki’de de çok güzel şeyler oluyor ki 🤌🏻
Prensescilek Mommyishome panço 😍 tarzını cok beğeniyorum kıyafetler de çok kaliteli .Kizima Pancodan bi takim aldık bir kaç kez gezmeye gittik valla herkes soruyordu nerden diye .😄 Bende günlük olarak lcw alıyorum genelde ama gezmeye giderken bir kaç güzel takim alıyorum Zara ve Pancodan .