Beyzaaydincivak Merhaba oğlum 3 ay 20 günlük sadece anne sütüyle besleniyor 8 gündür kakasını yapmıyor 3 kere çay kaşığı ucuyla zeytinyağ verdim yoook masaj yapıyorum bana mısın demiyor önerisi olan var mı?
nilisko Beyzaaydincivak sadece anne sütü alan bebeklerde 9 gün normal diye biliyorum ama imkanınız varsa doktoruna bi mesaj atın derim
cileklisakiz Beyzaaydincivak 3 aydır aynı sıkıntıyı yaşıyordum sürekli kronik olarak kaka yapamama sorunu vardı meğerse Malatya çatlak varmış o yüzden yapmıyormuş aklınızda bulunsun
Rabiamhmt Beyzaaydincivak herhangı bır huzursuzluk yoksa hıc sıkıntı etmeyın bnmde 12 gun yapmadı doktora gıttım lavman verdı ama huzursız olmayan cocuga lavmanda yapma derım cunku bazen sut kılo yaptıgı ıcın yapmıyo tuvaletını korkmayın gayet normal
Ayca77 Beyzaaydincivak canım benim bebeğimde 3 ay 18 günlük huy edindi resmen cumartesiden cumartesiye yapıyor. 🤷🏼♀️Eğer rahatsız olmuyorsa halinden memnunsa dert etme ☺️ ara ara zeytinyağı sürebilirsin
Beyzaaydincivak Allah’a şükür huzursuzluk yok gaz olarak çıkarıyor her seferinde kaka diye seviniyorum 🤭🤩 sanırım bez tasarrufu yapıyor 🤣 önceden günde 4-5 yapardı sımdı arar oldum o günleri