Gamzemert Bana da bakar misiniz huysuz oldu bebegim birkaç gündur:( doğum 29 ocak beklenen 1 şubat cinsiyet erkek. Teşekkür ederim.
Mozdem minikmucize ya ben 28 Mart yazdım ama benim oğlum 24 Nisan dı erken geldi size yanlış yazmışım bana dönebilir misiniz? Bu arada çok teşekkür ederim
Zelihaesma minikmucize ya rica etsem Bana da bakarmısınız tahmini Doğum tarihi 18 Ocak 2019 Doğum tarihi 22 Ocak 2019 kız bebek
Sevdanut minikmucize merhaba Rica etsem bize de bale mısınız. Bebeğim in uyku düzeni denen birşey kalmadı . Böyle giderse doktora götüreceğim . Bakarsanız çok sevinirim. 13mart doğacaktı 14mart da doğdu .erkek bebek . 14.03.2019
Aleynaseckin minikmucize bizede bakarmısınız lütfen oğlum aşırı huysuz tahmini doğum tarihi 2 haziran doğum tarihi 21 mayıs
aysekc rica etsem bizede bakarmisinz? 😊 tahmini dogum tarihi 14 mayis dogdugu tarih 5 mayis erkek bebek 😊😊
Nurcanarya Rica etsem bizimkine bakarmısınız. Doğum 24.12.2018beklenen29.12.2018 normal Doğum kız 12.00 saat.
Bglm18 yasem lütfen programı olanlar banada bakabilirmi 40+3 gün geldi dünyaya kız bebek 8 haziran doğumlu
fatmakandemir Madem herkes yazmış bize de bakın tahmin doğum 22 şubat . Doğduğu tarih 6 şubat kız çocuk
diclerol72 minikmucize bizede bakarmısınız rica etsen tahmini dogum 12 aralik.. dogum tarihide 12 aralik kiz cocugum😊teşekkür ederim simdiden