Alpizel Bize de bakabilir misiniz ? Beklenen doğum tarihi 23 Mayıs Doğum tarihi 13 Mayıs Cinsiyeti erkek Aslında atak haftasında galiba ama ne kadar sürüyor ayak haftasında olmadan anlaşılmıyormuş galiba onu merak ediyorum
Gg123 minikmucize bana da bakar mısınız doğması gereken tarih 20 mayıs doğduğu tarih 18 mayıs kız bebek teşekkürler ☺️
minikmucize Btl25 başlamadan bilinmiyo ne kadar süreceği bebekler belli dönemde büyüme atağı geçirir ağlamalı huzursuz şekilde
Esraogey Seldayazc bizimki ne zaman aceba daha çok yeniyiz ama hazırlarım kendimi o zamana kadar psikolojik olarak 😁 tahmini Doğum tarihi 26 Haziran yani aslında daha iki gün var 😂 ama Doğum tarihi 30 Mayıs cinsiyeti kız
12345_tuncay Rica etsem banada bakar mısınız mçnormal doğum tarihi 28 Haziran ama 25 Mayıs’ta doğdu erkek
nesli_han12a Bana da bakabilir misiniz doğum tarihi:23 Mayıs tahmini D. Tarihi : 10 Haziran. Cinsiyet: kız
Aayyssnnrr Benimde bakar mısınız 20 mayıs doğum tarihi erkek doğması gereken tarih 10 hazirandi ne kadar kalmış acaba atak haftasına
nesli_han12a zakdeniss teşekkür ederim☺️ belirtileri var da sanki atak problemini şimdi geçiriyormuş gibiyiz