Aliarel Kızlar bebeğim 18 günlük. Tecrübesizim bebeğinizi kaç saatte bir emziriyosunuz günüyle birlikte yazar misiniz🙏
seymabykn Aliarel ilk 3 ay 1.buçuk 2 saatte bi emzirdim sonrasında kendi acıktıkça istedikçe emzirdim
Aylinnn35 Aliarel 2 saatte bir emzirilmesi gerekiyor en geç. Uyuyorsa da uyandırıp emzirmelisnz. Ama bu dönem bebek her ağladığında emzirilir bu bazen saat başı bazen yarım saate bir de olabilir.
Seda_nur74 Aliarel beş ay 16 günlük istediği vakit emziriyorum valla canım saat koymuyorum ama seninki daha çok küçük 1saat arayla emzirmen gerekiyor midesi çok küçük ve çeneleri daha çok canziz oyuzden tam ememiyorlar oyuzden 1saatte bı yada 2saatte bı emzirmeye dikkat et
Nazlipala21 Yarım saatte bir emziriyordum göğsüm kopacak gibi oluyordu ama sık sık emzir çünkü sütün çok gittiğini sanıyorsun ama aslında bebeğin yuttugu çok az bir miktar o yüzden emzirebildigim kadar sıklıkla emzir biraz toparlanana kadar
Wanderlust Aliarel ilk 3 ay her istediginde emzirme hatta uzerinizde yasasa yeridir hic endise etmeyin kucaga alisir sizi emzik yapar vs bu bos laflari dinlemeyin bebegin duygusal ve fiziksel olarak sik sik emmeye ihtiyaci var ozellikle ilk 3 ay
Silifkecilegimmisin Aliarel gündüzleri bir bir buçuk saat geceleri 2 saatte bir emzir en azından 40 a kadar bence
buselidunya Aliarel Kızım da sarılık olduğu için ilk üç aya kadar saatte bir emziriyordum ama eğer böyle bir riski yoksa en fazla iki saat arayla emzirin bence bence 🙏🏻