Slyshn Başlıkta yazdıgım gibi sünnet ne kadar zamanda iyileşir kızlar oğlumu sünnet ettiricez okullar açılana kadar iyileşir mi? Çok tedirginim kolay geçiyor mu? Nolur bana bilgi verin rahatlayım çok stres yaptım
BirAlparslanAnnesi Slyshn sanırım biraz büyük oğlunuz büyüklerde iyileşme süreci ne şekilde bilmiyorum ancak benim oğlum 3aylıkken oldu ilk gün zordu sadece sonra bi sıkıntı yaşamadık
Muazselami Slyshn merhabalar büyüklerde iyileşme süreci biraz uzayabiliyor hareketliler falan ya ondan bende 5 aylıkken yaptırdım ilk gün sadece zorluğu oldu o da ilk çişinde sızladı sonrası geldi geçti bile yine doktora sorun ama 15 gün kısa bi süre değil agrısı falan geçmiş olur yani okul başlayana kadar
Keremozaninannesi Slyshn iki oglumu da 2 aylıkken yaptırdım ilk gün biraz zorlu geçiyor çiş yaparken ilk üç günden sonra ağrısı azalıyor eğer iyi yapılırsa ve bakılırsa bir haftada iyileşebilir
Slyshn BirAlparslanAnnesi Rabiacansi Muazselami Keremozaninannesi Ogulcan teşekkür ederim kızlar ben de küçükken yaptırsaydım keşke şimdi büyüyünce çok zor geliyor
Rabiacansi Benim de 1,5 aylık tı yaptırmak zorunda kalmıştık ama iyileşti hiç anlamadı bile agrı acı 1 hafta sürmedi bile ilk 3 gün diikkat ediyoruz sonra sı normal bakım yaptık