Kama Merhaba biz 1 aylık olduk elleri sürekli oğlumu uyandırıyor , 1 aylık ken kundak kullanan var mı acaba ? Sarıyorum ama açiliyor, fermuar lı kundak istiyorum
Eslemmina Kama ben en başından beri kundak yapıyorum yoksa hemen uyanıyor fermuarlı aldım e bebekte 20 tl kumaşı falan da gayet iyi bazen onunla bazen pazenle sarıyorum 3 4 saat uyuyor
SalihaC Kama ilk aylar kumdakladım şimdi hava çok sıcak diye yapmıyorum ellerini pijamasının içine koyabilirsin yada müslin kundak çok iyi olur
Asafeymeninannesi Kama ben kundakladıkça o bir şekilde sıyrılıp özgürlüğüne kavuşuyor ve ardından ürküp ağlıyordu 😂 2.ayda kundaklama işini bıraktım Şu an 4 ay 1 günlüğüz
Tazeanne19 Kama benimkide öyle yatınca hemen uyanıyo ben yüzüstü yatırıyorum canm kundak yapmaya calıstım cok sıkılıyo uyumuyodu suan 3 ay 13 günlük oldu
Janset2105 İnce müslinlerle sadece kollarını satabilirsiniz benim kışın doğmuştu bebeğim sarıp sarmalayıp uyutuyordum çok rahat ediyordu (sadece kollarını tabi )
Yamacannesi Bnm oglum da 50 gunlukk hala yatacagi zaman kundakliyorum gevsek nir sekilde cunki ellerinden korkup sicrayarak uyaniyor