Alyam1006 Kızlar avokado alıyım kıza dedim çok sert 🤷♀️ Nasıl olgunlastırabilirim evde… internette kese kağıdı yazıyor kesemiz yok napıcam ya
Alyam1006 Klymeneninatlasi Teacher5834 @tineanigra Duyulurum _kuzucuki kızlar çok teşekkür ederim deneyen var mı diye merak etmiştim malum pahalı 🤣
NidaLina131020 Alyam1006 pecetenin icine bir elmayla beraber avokadoyu koyup sarın buzdolabı poşetine koyup dışarıda bekletin birkac gun icerisinde olgunlasiyor ben hep boyle yaparim sert oldugu zaman
Klymeneninatlasi Alyam1006 kullandıktan sonrada suyun içinde bekletiyorum öyle kullanıyorum 😁 yarım yarım 😁
Aryemus_3 Alyam1006 hicbisey de yapmıyorum masanın üzerinde meyve tabağının içine koyuyorum 3-4 gune yumusuyo
Newmom2020 Alyam1006 ekstra hiçbir şey yapmaya gerek yok, buzdolabına koyarsanız yumuşamadan çürüyor ben alınca 3 gün mutfağın içinde bırakıyorum yumuşacık oluyor
ikizlerinannesi2985 Alyam1006 2 muz, 2 elma, 1 avokado. Hepsini bir market poşetine koy, ağzını bağla fırına koy. 2 gün sonra kontrol et, yumuşamamışsa 1 gün daha beklet. 2-3 günde yumuşacık oluyor🥰