Adasarin Mericcc çok geç degilmi sonuçta bebek ek gıdaya başlayınca desteksiz oturuyor olması gerek e ondan öncesinde destekli oturtmak gerekmez mi
Mericcc Adasarin destekli oturtuyorum mama sandalyesine de oturuyor sıkıntı Yasamiyoruz. Ek gıdaya da yeni geçtik
Adasarin Selma-aygun37 bende katılıyorum ama annen kayinvalidem felan müdahale ediyorlar beli batar diye ne yapcami bilemedim bı yandan da kıyamıyorum Allah korusun kalça sorunları olabiliyor bebeklerde diye
Selma-aygun37 Adasarin kaynanam 6 aya kadar oturtulmaz dedi annem beline bişey sar beli batar dedi hiç birini dinlemedim bişey olmaz dedim söylediklerinde gecistirdim valla iyide yaptm☺️ bı 10 gün daha bekle oadi sonrasında ufak ufak basla
Sehertass Selma-aygun37 annenler haklılar canım batar beli tabiki onların kemikleri daha süt gelişmemiş ve gelişimi için zararlı, keske yapmasaydın ama oturtmuşsun artık
Sehertass Adasarin 4. Ayda çok erken canım onların kaburgaları kemikleri ve kasları daha gelişmemiş süt, oyuzden büyük zarar veriyo olabilirsin sana tavsiyem oturtma 5.ayını doldurmadan benimde bebeğim var 5bucuk 6 aylık tı basladıgımda 😇