Herkese merhaba, biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın ama bi sorunumuzdan bahsedicem size, benim gibi olan var mı diye. Oğlum bugün itibariyle tam 6 aylık, kolik bi bebekti. İnanılmaz gaz sorunu vardı. Yenidoğanken klasik gaz damlaları vs gaz icin cogu şeyi denedik. 4. Ayında rahatladı baya. Ama geçmemişti. Gaita ve kan tahlili istedi doktorumuz alerjik bi durum var mı diye. Bu arada ben süt ve süt ürünleri ve daha sonrasında alerjen olabilecek her türlü yiyecek açısından uzun diyetlere girmiştim sonuç vermemişti yine gazlıydı. Sonrasında tahliller temiz cıktı. Şu an anlatamayacağım kadar cok gaz problemi var. Vücudu yay gibi geriliyor geceleri hep gazdan uyanıyor. 2 diş çıkardı salyası inanılmaz arttı, doktorumuz bağırsak hareketleri değişir gazı artabilir dedi ama ben sağlıkçıyım poposundan gazını çıkarması icin bi işlem yaptım, bunu hicbir zaman yapmıyorum bu arada sadece yenidoğanken 1 kere yapılmıştı, belki 25 kere gaz cıkardı. Ya bu başına gelen var mı, normal mi? 6 ay oldu hala gazı var ve inanılmaz derecede. Yardımcı olun lütfen yaşayan varsa 😞