motheroftwochildren Migros sanal market de ikinci bezde %60 indirim var bakmak isteyen olursa bakin kizlar baya uyguna geliyor.
BirAlparslanAnnesi motheroftwochildren hangi markada ? Bende baktım okadar göremedimde bi tek primada var
BirAlparslanAnnesi Yasemin42 ne zaman aldınjz acaba? Ben suan sanal markete bakıyorum bende görünmüyor hiç indirim
Yasemin42 BirAlparslanAnnesi 18ocak da aldım canım. Sepete iki paket ekleyince ikinci yüzde 60 indirimli oldu. Sleepy de 2.paket yüzde 50 indirimli idi
Arasmomy144 BirAlparslanAnnesi Trendyolda bebem natural bebek bezi navsumshop ta 200 tl uzeri 25tl indirim veriyor takip edince de 15 tl veriyor eger dusunursen bak bence😊 dun bu sekilde 192 tane bezi 220 ye aldım
motheroftwochildren BirAlparslanAnnesi canim şimdi tekrar baktim var görünüyor indirim hâlâ devam ediyor molfix aldim ben 120 adet 136 liraya aldim 4 numara
BirAlparslanAnnesi Arasmomy144 ay bende bebem natural bakıyom dünden beri a101 sayfasına 😂 kullandınızkı daha önce memnun kaldınızmı ? Malum sleepy molfix yetişilemiyor artık
motheroftwochildren BirAlparslanAnnesi bende sleppy kullanıyorum normalde ama sleepy de indirim yok ilk defa molfix denicem indirimi cezbetti bakalim inşallah iyidir
Narin9 BirAlparslanAnnesi bizde sleepy kullanıyorduk baktık tane 2- 2.30 geliyor bi bebem natural deniyelim dedik oda aynı sleepy gibi tamamen doğal diye. Pişik yapmadı izde yapmadı biz memnun kaldık ama sleepye göre büyük 5 numara kullanıyorduk sleepyde, bebem naturalde de 5 aldık ama 6 numara gibi büyük geldi
Arasmomy144 BirAlparslanAnnesi Biz kullanıyoruz hem uygun hem tasırma yapmıyor pisik yapmıyor 192 tane daha aldım 😊
BirAlparslanAnnesi motheroftwochildren çok ilginç ya bende sadece 5 no görünüyor tühh 6 no yokk indirim hiçbir yerde yaa 😐😐
BirAlparslanAnnesi motheroftwochildren acaba bulunduğumuz bölgedeki migrosta stokları ile alakalı olabilir mi ki ?
motheroftwochildren BirAlparslanAnnesi bide bölge bölge seç bakalim belki vardir bizde ilk bulamadik sonra eşim kurcaladım buldum diyor stoklada alakalı olabilir tabi ama bölgeye göre değişir
BirAlparslanAnnesi Narin9 ya evet bebem naturalı çok öneriyorlar bende molfixde 6 kullanıyordum o zaman bebem naturalde 5 mi baksam bilemedim 🤷🏻♀️ oğlum 13,5 aylık 12,5-13 kg civarı
Narin9 BirAlparslanAnnesi aynen canım 5 numara al zaten görürsün büyük baya benim oğlumda 11.200 kilo 13 aylık olacak 1 haftaya 5 büyük geldi 4 alıcaz 😊bide sleepye göre bı tık kalın