zarifbirhanim Sizce siyah tül kullanılabilir mi? Altına nasıl güneşlik kullanılır. Mutfağıma almak istiyorum garip mi olur
pogacayanakli_aylamm zarifbirhanim siyah beyaz kombin yapacaksaniz mutfaga a iygunda altina beyaz stor perde vok hos olur
Deletedmom_36 zarifbirhanim Bunu gozumd canlandiramadim ama siyah jaluzi uzerine beyaz tul cok hos duruyor☺️
zarifbirhanim Cicismoms pogacayanakli_aylamm Evet siyah beyaz düşünüyorum halim düz siyah kenarları beyaz cerceveli. Dolapları fayans beyaz. Masam siyah tel sandalye vs. Sadece duvarım mavi. Ama hiç görmedim hoşuma gitti haliyle garipsenir mi diye düşündüm
pogacayanakli_aylamm zarifbirhanim mutfak icin tuhaf olur gibi ama uyum olursa goze batmaz. Kruvaze perde seklinde olsa altinada sade stor olsa hoc olur gibi cam boyunuz buyukse hos olur
Gulugagatt Komsumda var salonunda siyah tül ama günesligide siyahdı siz beyaz düşünüyorsunuz galiba günesligi
zarifbirhanim Gulugagatt Gunesligi beyaz dusunmuyorum ama siyah fon gibi biseyde olabilir diye düşünüyorum. Ama kararsız kaldım
Deletedmom_36 zarifbirhanim Daha tarz duruyor☺️Bir arkadasta var bulup aticam sana resmi bekle☺️Senin mutfaga harika olur
zarifbirhanim Deletedmom_36 Tatlım o kadar param yok fiyatlarına baktım kalbime indi. Mihrinisaya da hali perde aldım dolap yaptırdım ben de azıcık para kaldı 😀😀
Duyulurum zarifbirhanim komşum siyah tül kullanıyor tüm odalarda. Ve beyaz stor güneşlikleri var. Tek dezavantajı güneşlik açıkken boş ev gibi görünüyor dışarıdan. Bilmeyen biri genelde “karşısı boş mu?” Diye soruyor
zarifbirhanim Duyulurum Kuzu tek mutfakta kullancam. Çünkü eski evimdeki eşyalar uymadı. Bende öyle bakarken gördüm, hoşuma gitti. Mutfakta sadece buyuk balkon kapısı var. Orası için düşünüyorum. Balkonda siyah cam var, kapalı. Cok muallakta kaldım doğrusu
Duyulurum zarifbirhanim bence yaptırın zaten ufak bir tül olacak çok masraf olmaz. Beğenmezseniz bir süre idare edip başka bir tane yaptirirsiniz. Bu arada siyah cam balkon varsa içeriye güneşliğe hiç gerek yok. Mutfakta güneşlik var ama ben güneşlik kullanmıyorum gerek olmuyor
zarifbirhanim Duyulurum 1.kat canım. Zemin sayılır. Akşamları içerisi görünüyor. Bakalım tülü alayım tül güzel gelirse guneslikte alirim 😊