fatmamelis Kızlar 6. Günümüzdeyiz, banyo yaptırınca uykudan uyandıramıyoruz. Siz de aynı problem olan var mı acaba 🤔 en fazla iki saatte bir emzirmem gerekirken 6 saat emmediği oluyo. Ne yaparsak yapalım uyanmıyo
Eminer fatmamelis cnm ilk zamanlar benim bebegimde uyanmiyordu neyapsam kaldiramiyordum bnde sarilik olmasin die agzina sagiyordum cenesini destekleyerek yutkunduruyordum oyle oyle alistirdim cok sükür sarılik olmadan atlattik
Nursahayan fatmamelis inan 1 haftadan sonra dıceksın kı uyandırmıyım gaz problemlerı başlıyo istesende uyumuyo zaten
Elizbkrc fatmamelis emmedir şekeri düşer ve uyanması zorlaşır canım normalde altını falan açınca uyanırlar ama senin ki maşşallah 😀 memede uyuduğunda da çene altına ağız kenarlarını boynuna parmağınla dokun devamlı her dokunduğunda emme refleksi gösterecek
TugceArslan fatmamelis Daha çok küçük acıktığını bilip uyanamaz ki. 2 saatte bir uyandırın ne olursa olsun. Ağzına bir iki damla damlatsanız ve yutkunmasını duysanız yeter sanırım
deletedmom763 fatmamelis bnmkide hiç uyanmazdı bıraksam belki 24 saat uyurdu galiba. Bazen naparsam yapayım uyanmazdı Bnde uykusunda beslerdim 20 ml sütü içmesi 2 saati bulurdu. Islak bezle heryerini silerdim yinede yaşam sinyali vermezdi ne günlerdi 😀
Simaymirayannesi Ben de aynı problemı yasadım emmedı suyla ıslattım yetmedı topuklarını sktım ancak uyandı ama gecelerı hıc emmıyordu zor emzırdım bence kaldırım