simgesell Merhaba anneler 7.5 aylık oğlum var devamlı göğsüm tıkanıyor. İlk dogdugunda mastit oldum antibiyotik kullandım sağ göğsüm düzeldi onu emmiyor solu aktif olarak emiyor surekli sertlikler oluşuyor bıktım artık gerçekten
Bebegim35 simgesell canım emzirdikten sonra gogusunu sağ iyice boşalt göğsünü dolu kalmasın ve ayrıca kullandığın sudyen de yapabilir emziriyorsanız destekli giymemeye özen gosterin bende ilk cocugumda mastit ameliyatı oldum sol gogusumden şimdi ikinciyi doğurdum hiç bir sorunumuz yok çok şükür
simgesell Lesitin takviyesi dediler kullandım etki etmedi . Defalarca antibiyotik kullandım tam geçiyor tekrar oluyor. Ters emzirme fayda etmedi sıcak soğuk kompres yaptım sıcak daha çok işe yariyor ama hep en başa dönüyoruz
simgesell 6 ay dayanacam dedim hedefim oydu şimdi de 12 ay diyorum ama psikolojik olarak dipteyim artık dayancak gücüm kalmadı acı ağrı onları saymıyorum bile
Csates Ya Internetten bir araştır cnm ben sanki bir ara lahana haşlayıp gögse koyuluyor gibi bir şey duymuştum ama tam hatırlamıyorum yanlış olmasın da
balpetegimeto Şimdi sadece sol memeyi mi emiyor bende mastit oldum düzelmedi sol memeden ameliyat oldum şimdi oğlum sadece sağ tarafımı emiyor bu arada kesinlikle lahana koymayın neredeyse memede doku çürümesi oluşmak üzereymiş bi genel cerraha gidin geçmiyorsa
simgesell balpetegimeto gittim canım iki kez ultrason a girdim laktasyon dönemine bağlı denildi apse gözükmüyor Defalarca antibiyotik kullandım yine tıkanıyor evet sadece sol emiyor
Beklenenhuzur https://resimyukle.io/r/D2Bs1Dfx8h bir de bunu deneyin. En son bununla açtım ben göğsümü inşallah faydası olur
simgesell Beklenenhuzur denedim hiç bahsedilen gibi süt akmadi yanlış mı yaptım siz nasıl yaptınız tarif eder misiniz
simgesell Bebegim35 sağım yapıyordum süt daha da arttı canım şimdi saginca bir iki damla geliyo sanırım makinayı unuttu göğsüm sagmaya sagmaya . Geçmiş olsun inşallah bende iyi olurum artık