Emsal04 Kızlar 2 ay 10 günlük bebeğimin ağzı pamukçuk oldu 4 gündür karbonatlı su ile temizliyorum ama halen geçmedi siz ce tekrar doktora götürmelimiyim. Yada başka bir yöntemi var mı deneyebileceğim
adrmz54 Emsal04 Bizim doktorumuz mikostatin kullanın demişti çok fayda etti hem silmek zahmetli iş..direk bebeğin ağzına damlatiyosun 2-3 güne geçiyor tavsiye ederim doktoruna sor yinede tabiki..
Sulee_ Emsal04 neyle siliyorsunuz tülbentle yada muslin bezle silin önce suyla ıslatın sonra karbonata batırın biraz çok değil öyle silin hafif kazir gibi oluyor iki üç kez tekrarlayın bu sırada aglayabilir korkmayın bebek hemsiremiz bu şekilde göstermişti bize inşallah faydasi olur
egelsenkonuss Emsal04 yani sürekli sileceksiniz gecmeyince geçmiyor kızımda 1.5 ay kaldı. Su falan verdim azaldi. Kendi gogusunuzu de silin
Emsal04 Sulee_ dün ve bugün sizin dediğiniz gibi yaptım sürdükten sonra oğlum ağzını şapırdatarak hemen yutuyor 🤣🤣🤣
Sulee_ Emsal04 benim dediğim şekildede deneyin olmazsa doktora yada sağlık ocağına götürün damla şeklinde birşeyler verirler
Nursemommm Pamukçuk dediğiniz nasıl bir şey bende bebeğimde pamukcuk zannettim doktor değil süt kalıntısı o dedi Azcık sert silince sütün üstünde kaymak olur ya ince zar şeklinde soyuluyo altindada herhangi bir kanama yok ya da yara
Sulee_ Emsal04 😂 bir zararı yok yemesinde yesin peki temizlendi mi öyle yapınca eğer fayda etmediyse sağlık ocağından damla yazdırın emmesinide etkiler pamukçuk iyi ememez