Gizemasel_ Kızlar 5 buçuk aylık kızım ve ben uyuz olduk tavsiyelerniiz varmi Doktor bir karşım yazdı onu kullanıyoruz bugün 2. Günümüz
Ayca77 Gizemasel_ laviaderm krem kullanın baya etkili, ben uyuz mu olmuştum bilmiyorum ama etrafta uyuz kelimesini duya duya kaşıntı tuttu bi kaç gün 🤦🏻♀️beyaz sirkeydi, kolonyaydı ne bulduysam kullandım kaşıntım kalmadı 🤦🏻♀️
reyhannnn Gizemasel_ kıyafetlerinizi çarşaflarınızı temas ettiğiniz yıkanabilecek her şeyi yıkayın onlarda da bir süre canlı kalabiliyormuş bize öyle söylemişlerdi geçmiş olsun
Seher_r Gizemasel_ bebeğe kullanılır mı bilmiyorum ama ben hamileyken oldum ve wilkinson la kurtuldum kokusu iğrenç ama ondan başka bişey ise yaramadı kullanmadığım şey kalmadı Cok kötü bişey Allah düşmanına vermesin daha yara izlerim duruyo Allah yardımcınız olsun🤗🤦
Gizemasel_ Ayca77 uyuz vakası çok artmış hamileyken haziranda eşimden bana geçmişti o sıra bebeğim doğduktan sonra ilaç falan geçirmiştik 4 ay oldu yine patlak verdi çok zor
Deletedmom5284 Bizde yeni atlattık wilkinson kullandık eşimle, kızımada kwellada, buhar makinesi alıp tüm kıyafet yatak halı yorganlar herşeyi buharladım öyle geçti
Ayca77 Gizemasel_ bebeğinizde ne gibi belirtiler oldu, çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsınız🤦🏻♀️ benimde en korktuğum şey, konuştuğumda bile vücudumda birşeyler dolaşıyormuş gibi hissediyorum🤦🏻♀️
Gizemasel_ Ayca77 çok zor çok hamileydim ben bu uyuzu geçirdiğinde hazirandan beri bırakmadı bizi herşeyi yaptım eşimden geçti bana bebeğim doğdu hala vardı bebeğim 2 aylıkken ilaçlar kullandık ettik geçti sandık 3 ay sonra yani şuan tekrar patlak verdi Napıcambilmiyorum napsam olmuyor kapılara kadar sirkeledim suourdum sildim hergun yıkadım 1 kullandığımı bidaha kullanmadık ama nafile
Aysecik2020 Gizemasel_ aynı durumdayz 10 aylık bebeğim bgn 3. Gecemiz yarın akşam yıkanıcaz. Kafayı yemek üzereyim kızım heryeri kanıyo artık kaşımaktan psikolojik olarak çökmüş durumdaym evde ne varsa yıkayıp kurutmaya atıp ütülüyorum boş bi oda var orda bekletiyorum.. Pazartesi tekrar 3 gün başlıcaz lanet olsn böyle hastalığa