Hayalizlerim Bu pişik mi arkadaşlar geçmek bilmiyor ne yapmalıyım akıl verin ? https://imgyukle.com/i/ozNbio
birmelekannesiiio Hayalizlerim evet kızarmış pişik oluyo hametanla travacort karıştır sür benim kızımı hiç bişey geçirmedi bu kremler geçirdi bezini bi açtım bembeyazdı poposu 1-2 güne geçer, bez mi değiştin canım ?
Zeyynep Hayalizlerim üstte kalsın pişikmi bilmiyorum ama dermotop ve travocort dönüşümlü kullandım pişikken 4 günde iyileşti günde 2 şer defa sürdüm
Kubra27 Hayalizlerim pişik bu canim benim kizimda daha fazlası vardı ne yaptıysam geçmedi bezini değiştirdim altını actiginda günde bir defa zeytinyağlı sabunla yikayabilirsin iyi geliyor
Mlkhrn Hayalizlerim hamazinc iyi geldi bize. Normal pişik kreminin çözemediği durumlarda 2-3 gün hamazinc kullanıyorum normale dönüyor
escmrk Hayalizlerim ilk doğduğunda bez pişik yapmıştı ne yaptıysam geçmedi bezi değiştirdim, desitin kullandım bi sonraki beze kadar düzelmiş oluyo
Devamke Hayalizlerim pişik gibi durmuyor ama, benim bebeğim bez değiştirmeden pişik olmuştu bir gün boyunca altını hiç bağlamadım hametan, sudocream, baby me kullandım geçti. Altını bağlama sadece pijama giydir havalansın pişik kremi sür pişikse gecer