Bozzzzy Kızlar burnum acayip soyuluyor sizde de oldu mu? Makyaj yapamıyorum çok kötü duruyor. Önerileriniz var mı ne yapabilirim?
tekboynuzluat Bozzzzy evet ilk 3 4 ay yaşadım özellikle yazın tekrarlıyor 5 sene önce oldum yaz hariç yaşamıyorum. Bol bol nemlendirmek gerekiyor🥰
aysxb Bozzzzy nerde oldun acaba bende olmayı düşünüyorum saglık açısından sorun var devlet yaparsa ordan olacağım inşallah sorun yaşadın mı
Pericikk aysxb benim kardeşimde sağlık açısından sorundu kemik vardı tek taraftan nefes alamıyordu gata devlet hastenesinde oldu daha 3 gün önce. Sağlık açısından sorun teşkil ediyorsa yapıyorlar yani
Bozzzzy bireylul aynı bende de öyle oluyor ya yüzümün her yerine sürüyorum bi burnuma süremiyorum çok komik duruyor
Mervemerveesk Bozzzzy hadi ya, bende hiç öyle bir şey olmadı. Burnunuzda ekstra bir kuruluk mu var acaba
Denizzz88 Bozzzzy benimde ilk başlarda soyuluyordu ama 5 sene oldu olalı şuan öyle bi sorun yok geçti
Egeninannesi34 Bozzzzy aşko ben burnuma bişey sürmüyorum 5 yıldır 😂😂 burnumu çıplak bırakıyorum makyaj yapınca.