birprensannesi__ Ben bu abclerden anlamıyorum ya 80 b aldım belimi cok sıkti dar geldi evde ölcmustum 80 b gibiydi bedenim bel kısmı dar geldiyse ne almam lazım
gibicibicis birprensannesi__ ben google a sutyen ölçüsü hesaplama yaparak bulmuştum olculerinizi yazıyorsunuz hangi beden olduğunuzu buluyor onu yapın
snyck birprensannesi__ sırta göre gogsunuz daha büyükse c d e diye buyuyerek gider a en küçük kalıp oluyor bir mezura ile gogsunuzu en geniş yerden ölçün birde göğüs altından sutyenin takıldığı kısımdan ölçün googla da göğüs beden ölçüsü bulma yazın oraya yazin otomatik bulunur b kalıplarda genelde iki ölçü arasi 12-15 cm falan fark oluyor mesela benim 90b ölçüm en geniş yer 102 göğüs altı da 89 cm
Yasemin34 birprensannesi__ göğüs kısmı tam olupta beden sıkıyorsa eğer göğüs küçük beden büyük oluyor onun içim Acup almanız lazım birde yedek agraflar var ondan alıp sırt kısmını genişletebilirsiniz
Yasemin34 birprensannesi__ tamam canım A cup göğüs küçük beden büyük ondan A diyorum B göğüs ve beden eşit C D beden küçük gögüs büyük iç giyim de çalıştım için diyorum A
birprensannesi__ Yasemin34 ha tamam canım sagol bende bunu merak ediyordum hep ne anlama geliyor bu harfler 😅 gogus altı 80 gogus ucu 87 yani yanlış ölcmediysem boyle
Yasemin34 birprensannesi__ her markanın kalıbı farklı silikonlu silikonsuz toparlayıcı bütün kalıplar farklı iç giyim alırken aslında deneyerek alırsan daha iyi olur hep aynı bedeni alırsın eğer göğüsün tam olduysa değişim yapamıyorsan yedek agraflar ondan al sırt genişler birde bu ölçüm doğru olmuyor ben 15 sene bu işi yaptım halende dükkanımız var gidince müşteri denk gelirse kabine sokup denetip satıyoruz daha sağlıklı oluyor
birprensannesi__ Yasemin34 aynen öyle belli olmuyor en iyisi su aparattanda almak sagol canım yardımcı oldun yinede
Yagmur76 Ya kızlar eski sütyenleriniz oluyormu size, bana hıcbır olmuyor goguslerım de buyuk degıl ama emzırıyorum 10 aydır goguslerım ıyıce söndü eskı destekli sutyen lerı takınca yanlardan taşıyor nasıl sutyen almam lazm
birprensannesi__ Yagmur76 kendi tarzına zevkine göre al canım hala emziriyorsan biraz daha bekle bence ben emzirmiyorum eskiye devam aslında emzirme sutyenleri daha rahat
Biskrem birprensannesi__ gogus kismi guzel olduysa arkaya uzatici kopca alin,hamileyken hep oyle kullandim
Yagmur76 birprensannesi__ emzırıyorum ama sütüm varla yok arası bu yuzden eskı dolgulu sütyenlerım olmuyor dolgun gögüs ler gitti bomboş gögüs ler geldı 😑 evet emzırme sutyenı kullanıyorum suan sadece oda dolgun durmuyor 🙂
birprensannesi__ Yagmur76 bende öyle göğsüm bi tuhaf oldu evdekiler olmuyor banada emzirme sutyeni takıyorum ama güzel durmuyor aldım ama yeni beden olmadi iste 😅