Nursena0606 2cocukannesi__ Yeni duştan çıktım ve oturup ağlama durumuna geldim. Duşa girmek istemiyorum. Saçlarımı gördükçe canım sıkılıyor.
yaseminoztrk 2cocukannesi__ yaklaşık 6 ay kadar kel kalacak derecede döküldü. Sonra bir anda o açılan yerlerden saç çıktı çim adam gibi geziyorum etrafta 😁 11 ay oldu doğum yapalı açılan yerler tamamen kapandı ve uzuyor. Canınızı sıkmayın geçici bir durum
Rabiasya04 2cocukannesi__ kesinlikle D vitamini eksikliğinden hemen takviyeye başla kafamda saç kalmamisti önden önden bitmeye başlamıştı ki bı ablam sağolsun hemen başla dedi aklıma bile gelmedi ne biliyim.suan kullanıyorum çok şükür azaldı
2cocukannesi__ surass yıkarken gider tıkanıyor tariyorum ayrı ertesi gün yine aynı çocuğumu bezledim dolunca açtım sac kocaman ulan nerden girdin sen ya hafifçe topluyorum duş almaya korkuyorum tövbe estağfurullah knsr gibi dökülüyor
yaseminoztrk 2cocukannesi__ gliss in mor olan şampuanını kullanıyorum ama arada değiştirdim tabi elidor falan. Aslında pek şampuanla yada vitamin ile alakası yok değişen hormonlardan bir anda dökülüyor sonra düzene girdikçe tekrar çıkıyor
yaseminoztrk 2cocukannesi__ tabi haliyle taktıkça daha fena olıyor ama dediğim gibi max 6 ay. Sonra sizde benim gibi çim adam gezersiniz 😁
Gizemisss surass yeminle aynı benim ev. Heryer saç kıl. Sanırsın 50 tane kadın yaşıyor evde. Yakında kel kalcam