Selda-gokturk Brutal-Betty brn similac bir kullaniyotum cok memenunum hic gaz problemi yok tok tutuyo ve kilo aldirirmi gayet iyi hemde ekonomik olarak da iyi
Eysar Brutal-Betty çok memnun kaldık ilk kızımda hipp kullandık ikinci kizimda şuan iki aylık bir ay kendi kendine yaptı çocuk cerrahisi önerdi sindirimi rahat doyurucu ve kilo yapıyor dedi bir kutu bitti memnun kaldık değiştiremeyiz de
Toprak-hira59 Brutal-Betty 1 hafta oncesine kadar bebelac kullaniyorduk megersem butun gaz problemimiz hazımsızlığımiz ondanmis 1 hafta 10 gundur felan similac kullaniyoruz cok memnunum bebegim daha rahat hazmediyor ve gazini cikartiyor
Selda-gokturk Toprak-hira59 kesinlikle katiliyorum bebelac gold kullandim cocuk aglaya aglaya catalayacak duruma geliyordu
Busranehirmila Brutal-Betty similac çok güzel mama. Abbout laboratuvarında yapılıyor. Seçkin bir yer. İçerisinde palm yağı olmayan ender mamalardan. Ben 3 numarasını bulamadığım için değiştirmek zorunda kaldım
emirinannesii içeriği temiz gaz yapmıyor fiyatta süper cok memnunum 5,5 aylığız hep bu mamayı kullanıyoruz