Merveyunuscnk Derya-Anne bebeğimin ayakları eşit aslında dizlerinden şüphelendi tam anlayamadım zaten bende ne dediğini inşallah goturecegiz ultrason için
Merveyunuscnk minikcivcivinannesi inşallah bizim yoktur varsa da inşallah hemencik düzelir çok üzülüyorum
minikcivcivinannesi Merveyunuscnk üzülmeyin geçer insallah 🤲🏻 İlk ay onu kafama taktım 3 buçuk aylıkken boyun eğriliği olduğunu öğrendik şimdi onu çok takıyorum pazartesi kontrole götürücem
Happy_90 Merveyunuscnk senin gibi idrak problemi olup yanlışta ısrar edenlere müdahale ediyorlar napsınlar. Uslüba bak o kadar de dem vuruyoruz bu sorundan henüz ilerleme yok.neyse iyi günler
Cercem Merveyunuscnk kendin anlaman zor olabilir ama arkadaşın dediği ayak ölçme iyi kötü fikir verir, benim kendimde doğuştan var 2 yaşına kadar anlaşılmamış bende bu kışa ameliyat olmayı düşünüyorum sakın ertelemeeeee
Merveyunuscnk Cercem çok geçmiş olsun Allah’ım iyilik versin insallaj 🌺 yok gidicem kesinlikle ayaklarını olcuyorum eşit ikiside
Cercem Merveyunuscnk sağol Allah razı olsun sende bian önce hallet belli aydan sonra ölçümü zor oluyormuş sanırım 3 aydı