semaahmet 14 aylık oğlum hiç bir şeyi yoktu bı anda kusmaya başladı sonra uyuttum bu sefer uyurken kustu sarı sarı goturufm acile ama bişeyi yok gözlem altında tütünün dedi ne yapcam ben yaa akıl verin korkuyom
Flyingmomy semaahmet sarı kusmuk çok normal midenin hazmetmediği bişey var demektir kuzenim hemşire şimdi o söyledi
semaahmet Go_ya_sa Cnm götürdüm acile her skeilde muayene edildi orayı araska orasida aynısını diyecek
semaahmet Go_ya_sa hayır cnm hiç birşey olmadı gozumunun önünden ayirmadim ki hiç işimi birakiyom ben onun icinun
semaahmet Flyingmomy bugün oldu cnm saat iki buçukta kusdu bı fasıl sonra banyo falan yaptırdım yatırdım yine kustu sarı satıldı hemde. Götürdüm acile ama bişey yok dedi
Flyingmomy semaahmet aslında normal anne sütü alıyorsa oda etki ediyor sarı renkte olmasına. Sizden habersiz bişeyler yutmuş yemiş yalamış olabilir 😇 devam ederse enfeksiyon belirtisi de olabilir çok endişe etmeyin devam ederse doktora götürün
semaahmet Flyingmomy çok sağol kuzum şükür geçti kusmasi patateste ayrandir verdim bolsa sus içti beni emmiyo usttu heralde midesini çünkü kokuyo kusmuyu