Sefaserpil Oğlum çorap giymiyor kızdan bagirsam bı kaç gün düzelir mi yaaa yoksa hep hasta ağzı burnu akıyor kendine gelmiyor hep hastane felan cidden yoruldum ev bot herşey denedim yok çünkü
surass Sefaserpil kızsam, bağırsam mı yazmak istemişsiniz? Çıtçıtlı patikler var benim oğlumda hep çıkarırdı çoraplarını onu giydirdiğimde çıkaramıyo asla.
Go_ya_sa Sefaserpil bende küçükken oyleymisim annem cok cekmis benden ve hala da giyinemem corap. Ev da giyinegi hayvanciklar olan panduflarla çözüm bulabilirmisiniz acaba.??
cinarikomoms Sefaserpil Gerçekten çözümü bağırıp kizmakta mi buluyosunuz ya?? Külotlu çorap ve çoraplı pijamalar var çoğu cocuk sevmez zaten bagirp kizmak nedir el kadr cocuga.
elmaliturtam Benimki de asla giymezdi külotlu çorapla alıştı önce çekti durdu bir süre baktı çıkmıyor pes etti unuttu şimdi çoraplarını çıkarmıyor
Derya-Anne Sefaserpil yazları benim kızımda asla çorap giymez çorapsız gezer kışında hasta olmasın diye külotlu çorap giydiririm üstünede havlu çorap giydiriyorum 3 yaşında hala yapıyorum bunu