Akayinannesi Elimde bebelac gold 1 numara var. Uygun fiyata satacağım...ben hipp marka mama kullandığım için acilmadik kutu elimde kaldı.ilgilenenler yazabilir
Elifdeniz Akayinannesi hanımefendi en doğal hakkınız satmak kimse kimseyi bilemez ihtiyacınız varki satıyorsunuz söylenenlere kulak asmayın lütfen belki işsizsiniz belki eşiniz işsiz herkes çocukları için çabalıyor kendinizi kötü hissetmeyin ücretsiz izinde olmak kolay değil
DveD Akayinannesi Dünya kadar paranızda olsa kimseye bedava birşeyler vermek zorunda değilsiniz... eleştirenlere bakmayın siz İhtiyacı olana tabiki yardım etsek iyi olur ama başkaları öyle böyle dedi yada desin diye değil...
Demhat Bende de aptamil 1 numara var 1 ay oldu acali yalniz bi olcek lullandik bozulmamissa birine ücretsiz gondermek istiyorum.tabi en fazla.ne.kadar acildiktan.sonra kullanılabilir onu bilmiuorim bilen varsa gonderebilirim ise yarayacaksa.
Kbrdmr93 Demhat Bana gönderirsen çok memnun olurum ikizlerim var ve gerçekten mama alma konusunda çok sıkıntı yaşıyorum
aybikreis @Kbrdmr93 merhaba bende açılmamış aptamil 1 numara var yanılmıyorsam 3 adet 400 gr. Mama değişikliği yaptığım için stokta kaldı elimde. Nerde oturuyorsunuz. _nursahyilmaz_ instagramdan ulaşırsanız gönderebilirim ücretsiz olarak
Merveedd aybikreis bu mesajınıza cevap yazmadan duramıcam sizin gibi iyi niyetli insan kaldı mı çok hoş bir davranış😊
Mervee98 aybikreis sizi tebrik ediyorum gerçekten ihtiyacı olana karşılıksız verdiğiniz için herşeye zam gelmişken birbirimize yardımcı olmamız çok güzel😊💕💕
Kbrdmr93 aybikreis Şanlıurfa da oturuyorum Allah razı olsun instegramım yok eşimin var ondan eklesem olur mu
Gizemzkan Merveedd siz bunları görmüyormusunuz allah askına nerdeyse ihtiyacı olan insanlarla dalga gecicekler ya
Gfrn aybikreis satıyorum altına ücretsiz veriyorum yorumu tebrik ederim çok güzel bir davranış böyle yüreği güzel insanlar var demekki
Akayinannesi Gfrn mama sattığım için beni kötü yürekli,kötü niyetli olarak değerlendirdiniz.tesekkur ederim.