Mikimous2218 İki gundur hastayim bogazlarim olsun halsizlik usume ekrem agrilari var ve hic birsey yiyemiyorum migdem almiyor ve agzimda yara cikdi 5 aylik oglum var bu saat olmus agzima bisi almadin daha korkuyorum sutum kesilcek diye ama elimde degl
pnar1991 Suyunuzu bol için barı sütünüz azalmasın. Bol sıvı tuketmenız cabuk iyileşmenin için iyi olur. Geçmiş olsun
Mikimous2218 pnar1991 Sagolun agzima bir lokma sokamiyorum ya bogazim agriyor usuyorum halsizlik bas agrisi ekrem agrilarim cok var
Mikimous2218 Darkrosewater dun hastaneye gittim yara icin gargara verdilerim agri kesici serum takdilar test yaptirmam gerekmiyormu dedim yok bu baska bisi dedi salak doktor bende esimi bekliyorum gelsin baska hastaneye gitcem
Darkrosewater Mikimous2218 çünkü bende baş ağrısı burun tıkanıklığı halsizlik mide bulantısı şikayetleriyle gittim öksürükte vardı biraz bana bi hap yazıp yolladılar kızımda ateşli ve burun tıkanıklığı vardı birlikte çıktık acile test yapmadılar iki gün sonra eşimde ateşlendi test yaptırdı pozitif çıktı sonra bende gidip yaptırdım bende pozitif çıktım normal hastayım diye annemi çağırmıştım çocuğa bakacak halim yoktu böylelikle anneme de bulaştırmış olduk 14 gün karantinaya girdik yılbaşında