Deletedmom_73 Bebeğim 5 ay 2 günlük ateşine koltuk altından baktım 37.3 eli ve başı hafif sıcak yanakları sıcak değil ama?
Khaleesi Deletedmom_73 hayır 38e kadar yüksek değil doktorlar 38 buçuk 39a kadar normal karşılıyormuş öyle demişti doktor. Artacak gibiyse dikkat edin siz yine de
BugsBunnyy Deletedmom_73 bir sure snr tekrar olcun belki sicaklamistir ama artadabilir yuksek degil su an ama atese meyilli
Deletedmom_73 Eymeneylul0 -erCansu- Waffle Khaleesi gündüzden beri en fazla 38.1 gösterdi onun dışında hep 37 36 oluyor acaba diş olabilir mi zorla uyuyo bırakınca hemen geri kalkıyo.
Uygar Deletedmom_73 Yüksek değil ama yükselebileceğini gösteriyor olabilir. Benim oğlumda öyle oluyor. Takipte kalın
Deletedmom_73 Uygar Bu soğuklar bizi mahvetti eşim grip 2 gündür, kızım da bugün biraz rahatsız gibi zaten benim de soğukta kalmamam lazım kanımda enfeksiyon var 1 gün hastanede yattım dün sabah çıktım çok zor 😔
BugsBunnyy Deletedmom_73 covid testi verdiniz mi esiniz gripmis.atesi yukselecek olabilir o zaman temasli cunku gripte olsa
Deletedmom_73 Uygar Yapacak bir şey yok 😊 calpol verdik düştü biraz ama ya onun etkisi ya da içerisi fazla sıcak olduğundan ateşi düştü❤️
Syr Deletedmom_73 dün bizde aşı sonrası ateşle saatler geçirdik ilaç verdim limon sürdüm duş aldırdım 37.3 37.4 37.8 devamdı hatta post açmıştım. Tabi 38.5 dan düştü oralara. en son koltuk altına kolanyalı pamuk koyunca bi anda düştü. Kolanya bebeğe zararlı mı bilemem ama çok faydası oldu.
Deletedmom_73 Syr yükseği 38.1′di evin derecesini düşürdük üstünü soyduk zıbın kilotlu çorap kaldı bir de ılık su ile yüzünü ellerini sildim şu an düştü bir de calpol verdim 39 olursa acile gideriz artık insAllah da yükselmez.
Sarem37 Deletedmom_73 bunu okuyorum çünkü şuan aynı durumdayım 5 aylık 36 37 38 oluyor her yeri sicak
Khaleesi Deletedmom_73 canım olabilir ama ben de 3 gün diş sandım 4. gün 38.5 ve 39 oldu çok halsizdi kafası kalkmadı asla düşüremedim duş aldırdığım halde. Doktora gittim 39.2 oldu ve boğaz enfeksiyonu başlangıcı dedi evden çıkmayan çocuğuma. Sordum nasıl olur diye bebekleri anlamazsınız hemen kaparlar falan dedi calpol ile bir ilaç daha yazdı. Geçmezse ve az daha artarsa götürmelisin 😘
Deletedmom_73 Sarem37 Elleri ayakları sıcak sadece internetten de baktım diş döneminde olan şeylerdir normal diyor.