Mutluefe Bir bebek 10. Ayda neler yapabilir. Neleri yapamazsa sorun teşkil eder ? Boy kilo nasıl olmalı benim bebeğim 10 aylık kilosunu bilmiyorum ama boyu 72 cm sorduğum tüm 10 aylıklar 75 76 falan tiroit testi yaptırılmalı mı ? ( 47-48 cm doğdu )
Ayse969 Mutluefe bizde 10 aydayiz boy 74 cm.kilo da 10 kilo ucyuz gramdı gecen hafta doktorumuz kan testi istedi vitaminlerine kanına bakalım diye onu yaptiricaz bu ay bakalım
Ayse969 Mutluefe normalde sağlık ocakları bu dönemlerde kan tahlili yaptırılması bı istiyor bizden istedi mesela bütün değerler için sizden istediler mi
Ayse969 Mutluefe boy kilo dis çocuktan çocuğa çok değişiyor ama doktorlar neden tatmin olmuyo ki anlamadım
Mutluefe Ayse969 bende yaptıracağım onu pazartesi inanın doğduğundan beri şu boy hep karşıma çıktı çocuk uzuyor ama nedense doktorlar tatmin olmuyor bu sefer benimde içime kuşku düşüyor sorun mu var diye 3-4 ay arası her şeyi reddetti mama meme falan o aradaki açığı kapatamadık bir türlü kilo kapandı da boy kaldı 😔
Mutluefe Ayse969 biz il değiştirdik diğer sağlık ocağı 9. Ay istedi ama mümkün olmadı tabii ki. Şimdi yaptıracağız
Mutluefe Ayse969 kaç doktora gittim hepsi biraz kısa bıraz kısa biri hatta direkt büyüme geriliği var dedi net bir şekilde. Ebe de normal diyor anlamadım 😔