Deletedmom6262 Kızlar 4 aylık bebeğime hem içe hem dışa dönük kanguru almayı düşünüyorum terletmeyen mevsimlik kanguru onerirmisiniz ebebekte 1 2 tane denedim bana olmadı zayıf olduğum için heralde büyük geliyor🙄
Snowglobe Deletedmom6262 bebeğiniz 4 aylık. Mayısts havaların güzelleşeceğini düşünelim. 8 aylık olacak. Kilosu nasıl. Normal gelişimi bile varsa 8 aydan sonra taşımak çok zor olur. Bence boşuna almayın.
ehlinurelif Deletedmom6262 ben mamadus tan aldim yaptigim en iyi sey.. oyle yararini gordum ve goruyorum ki..markete giderken takip takip gittim.. en cokda buyuyup disa digru kullaninca yarar sagladi bana
ehlinurelif Deletedmom6262 benim bebegim kiloluydu ve bebek arabasini blmerdivenlerden dolayi ckartamiyordum tek basima kanguru kesinlikle kolda tasimaktan daha rahat.. bel destekli olsun ama alacaginz kangurunun yoksa sirtiniz cok agrir.. yinede cok uzun uzun canlari skilabiliyor.. ben bazen esimle dolasirken yanima aliyorim bebek arabasindan ckmak isteyince kanguruya koyuyorum kucaktakinden daha rahat tasiniyor