surass Kuzeyin_annesii Gündüzleri uykuya geçerken veriyorum bazen birde akşam uyurken. 3 ana 2 ara öğün yapılabilir bu aylarda. Sebze, meyve çok alternatif var aslında
esraeerdogann Kuzeyin_annesii emziriyorum her ara öğünde 4-5 defa emiyor ıspanak pırasa köfte kereviz vs vs yiyebileceği her sebzenin yemeğini yapmaya çalışıyorum çeşitli çorbalar yapıp veriyorum 3ana öğün veriyorum aralarda hem emzirp hemde meyve veya ara öğün için meyvelerden ara öğün hazırlıyorum gün bitiyor 😁
Wanderlust Kuzeyin_annesii sabah kahvalti oglen corba aksam yemek yiyor. 9 aylik olmus herseyi guzel yer biz bwl basladigimiz icin puturlu sorunumuz yok kofte/tavuk/balik makarna vs herseyi yiyor cok guzel. Siz de kendi yemeklerinize baharat tuz atmadan ona ayirip herseyi verebilirisniz artik buyumus sadece corba ilerlemeyin sorun yaratir puturluye geciste daha da ertelerseniz
meyaski Kuzeyin_annesii Akşamları köfte vs verebilirsiniz Ben kahvaltıda elmalı pankek yapıyorum bazen. 1 rendelenmiş elma, 1 yk yoğurt, 2 yk tam buğday unu,1 yumurta,biraz da tarçın. Bunları karıştırıp az yağlı tavada pişiriyorum. Severek yiyor.
Kuzeyin_annesii surass ne yapacağımı bilmiyorum artık ya 😅 Bir çorba veya Köfte vs veriyorum o kadar. 2.ana öğün yok 😪
Kuzeyin_annesii esraeerdogann ya nasıl ya nasıll 😅😅 3 ana öğünü nasıl buluyorsun ben 1 tanesi için geceden düşünmeye başlıyorum 😅
meyaski Wanderlust Blw’ye ne zaman başladınız? Ben kızımın eline veriyorum ama yemek yerine elinde sıkıp oynuyor
Kuzeyin_annesii Wanderlust pütürlü yiyor tek sıkıntı ne yapacağım derdi dün Köfte yaptım yedi fakat her gün de yiyeceğini sanmıyorum
esraeerdogann Kuzeyin_annesii 1i kahvaltı zaten diğer 2side aynı şeyi yedirdiğimde oluyor farklı yaptıgımda 😂
Wanderlust Kuzeyin_annesii kendinize ne yapiyorsaniz hepsini yiyebilir 9.aydan itibaren dedigim gibi yemeklerinize baharat tuz katmadan bebeginize ayirip verebilirsiniz
Kuzeyin_annesii esraeerdogann ben o kadarını yapamam ya pek becerikli değilimdir 😅 tam buğday ekmeği versem olur mu ki
esraeerdogann Kuzeyin_annesii yani olur verilir neden verilmesin bende bazen bazı şeyleri hazır veriyorum açıkçası 🤣
Hipatya Kuzeyin_annesii sabah kalvaltı yapıyoruz sonra emiyo öğlen sebze haşlıyor yoğurt eşliğinde veriyom veya çorba yapıyorum akşam da ıspanak yemeği karnabahar yemeği köfte tavuk haşlama barbunya gibi yemekler yapıyorum kızıma yemek yapamazsam o öğün yulaf lapası yapıyorum gecede canı birşeyler yemek isterse meyve veriyoruz 😁 tabi akşamdan bi sonraki günü kafamda kuruyor Instagram’da bi ton tarif buluyorum zor bebelere yemek
Kuzeyin_annesii Hipatya çok zor gerçekten, baklagillerden vermedim karnıbahar gaz yaptı. E kışın yedirecek bir şey bulmakta çok zor 😪 kendimize bile bir şey bulamıyorum
Hipatya Kuzeyin_annesii gerçekten öyle şimdi den akşam ne yapsam diye düşünüyorum kıymalı kabak yemeği yapabilirsiniz pırasa karnabahar geçen ay bizde de gaz yaptı 2 gün önce verdim bişey olmadı çok şükür
Kuzeyin_annesii Hipatya yoğurtlu makarna yaptım ama birazcık zor yiyor 😒 yarında kıymalı kabak yemeği yaparım 🥰
Neslimi Kuzeyin_annesii Canım Instagramda birlikte anneyiz diyebir sayfa var öğün konusunda çok yardımcı tarifler var istersen bir göz at