eessxxx Merhaba anneler emzirirken bir şey yiyip içiyor musunuz etrafımdakiler çocuğun boğazına durur gibi şeyler söylüyor pek mantıklı gelmiyor bana ama bi bilginiz var mı 😑
Uykusuzhergeceeee eessxxx valla ben yiyip içiyorum hele emerken öyle susuyorum ki sürekli su içiyorum
Littlebird eessxxx bana da su içme sütün sulanır diyorlardı inanmıyorum dedim vermediler kendim emzirmeden önce suyumu yiyeceğimi alıyorum yanıma gözlerin içine baka baka yedim de içtim de 😅
Sedakcby eessxxx bu bizdede var ya. Bide bana biri bu şekilde bişey dedi mi imkanı yok tersini yapamıyorum 😅 demeyin diyorum böyle saçma şeyleri bana. Bir kere duydum mu onu bitti yani saçma gelse de yapıyorum söylenilen şeyi😂
eessxxx Uykusuzhergeceeee Sürekli emiyor benimki aç susuz kalıyorum çoğu zaman araştırdım internette sakıncalı bir şey yoktu ama bunu büyüklere anlatmak ikna etmek zor şimdi onlar gitti istediğim gibi bakabilirim kendime bebeğime 😑😁
eessxxx Sedakcby inanmıyorum iknada edemiyorum ben 40 gün sabrettim sadece 😂 eskilerin garip uyduruşları can sıkıyor 😂
Nrgs eessxxx tabiki hurafe benim yediğim şey niye bebeğimin boğazına dursun🙄 hatta aksine emzirme danışmanları süt üretimi çoğalsın diye emzirirken su içmeyi öneriyorlar ben hep içerdim hiç duran kalan olmadı😬
mehmel54 eessxxx önce annem söyledi takmadım sonra kaynanam söyleyince hurafe olduğunu bilmeme rağmen acaba mı dedim ve su falan içmemeye karar verdim ama içtiğim çok oldu hiçbir şey olmadı