tgbmhr 4 ay 20 günlük bebegm elimi tutarak uyumak istiyor iki eliyle parmklarıma sarılıuor uzun uzun memede kalmsk istiyor uyutrken yaşayan var mı araanzda
Hafsasmom tgbmhr tgbmhr Benim bebeğim göğsümde uyuyup kalıyordu.Anne kokusundan dolayı sanırım ilk aylarda oluyor bebeğe huzur güven veriyor sanırım.Şuan bebeğim 7 aylık pek öyle değil😪
yaseminnduru tgbmhr uyku arkadaşı alabilirsiniz benim kızımda ya parmağımı tutacak ya da emzirirken göğsüme dokunacak başka türlü emmez. Şimdi bir de emzirirken parmağını dudağıma uzatıyor öpeyim diye 😂😂 yeni yeni hareketler
tgbmhr Hafsasmom birde çok korkan bebeğim var sese ani şeylere çok kötükorkuyor içliiçli ağlıyor 😞 korkuyor mu diye düşünüyorum geceleri
Hafsasmom tgbmhr İhlas felak nas okuyun.Abdestli emzirin korktuğunu düşünüyorsanız.Bi de sese alıştırın bence.Sonra zorlanırsınız🤗
tgbmhr Hafsasmom sese nasıl alıştorıcağım bilmiyorum ki iki tarafada uzakta yasıyoruz gelenimiz gidenimz yok sessiz bir evimiz var :)
Hafsasmom tgbmhr Bizimde aynı şekilde☺️Sesli iş yapıyorum 😄evi süpürüyorum uyurken çamaşır makinesini çalıştırıyorum mesela alışıyo sese bu gibi şeylerle mesela ben böyle yaptım.
tgbmhr Hafsasmom anam benimkiler hep sessiz makine bir elektrk sesli😂 onuda alerjk oldugu icin evde yokken calıstırıyoruz
nisan35 uyuturken müzik acabilirsin. youtube da beyaz gürültü var onlardan olabilir. kızım piş piş li fön makinesi sesi olan videoyu sevdi sakinleşip uyudu 😊