_ipekk18 Kızlar baby turko nasıl kullanan var mı Şimdi slepyy bio natural kullanıyordum bitti memnundum ama her yerde bulamadım sadece slepyy vardı onu aldım ama oda bağlaması falan gevşek gibi hoşuma gitmedi Baby turko nasıl kullanan var mı acaba ?🌺
_ipekk18 Kk41 sağolasın canım az önce a101 aktuelinde gördüm bende olmadı elimdeki bitince alırım 14 günlüğüz daha Acaba bide bez numarası neye göre değişiyor 1 numaralar 5 kiloya kadar vs yazıyor ama bilemedim 🤷♀️🙂
_ipekk18 buselidunya sağolasın canım elimdeki bitsin onu deniycem bakalım bio natural bulamadım hiçbir yerde 🙂 bu markette falan var denk geldi önüme🌺
Kukreyemeyenaslan1 Baby turco denedim ben pek beğenemedim . Biraz şişsin poşet gibi oluyor üst kısmı. Ve gece taktığım zaman çoğunluk taşırma yaptı .
Fatmasay Bende memnunum canım 5 aydır kullanıyorum pişik yapmıyor yumuşacık ayrıca külot bezi var ben onu kullanıyorum her numarada var mı bilmiyorum . Herkes çocuğu için endişeleniyor iyi şeyler almak istiyor ama bazı anneler bez konusunu çok polemik haline getiriyor neticede bez yani 2 saatte bir dolunca atılacak birşey yeterki pişik olmasın çoçuğumuza iyi gelsin . Gönlün rahat olsun alabilirsin canım .
_ipekk18 Fatmasay aynen canım zaten atılacak şeye birdunya para vermenin anlamı yok uygun seylerde memnun olabiliyor insan sağolasın canım elimdeki bitsin onu alıcam 🌺