mlksh25 Selam kızlar, bebeğim 2 ay 20 günlük ve bu günlerde memeyi tutarken devamlı aglamaya memeyi reddetmeye başladı, geceleri yarı uykulu iken emiyor. Bu konuda deneyimli olanlar paylaşırsa sevinirim
ebozbey mlksh25 gündüz de sürekli vermeye çalışın bir süre sonra gecede emmemeye baslicak benimki gibi😔
Baharkokulum mlksh25 sütünüz yeterli mi. Yaşamadım ama okuduğum kadarıyla pilates topunun üstünde emzirmek ayakta emzirmek farklı pozisyonlar da emzirmek işe yarıyor. Süt yeterli değilse EDS yöntemi ile biraz mama vermeye çalışsan.belki sütün tazzikli geldiğini gördükçe daha çok emer. EDS yöntemini bilmiyorsan internetten araştırırsan daha kolay anlarsın. Anlatınca buradan insanın gözünde canlanmıyor. Bol bol emsin inşallah güzel bebeğin 💕💕
Seherekincikan mlksh25 ben aynı senin durumunı yaşadım. Gündüz hiç tutmuyordu. Bir fırt çekip kaçmaya çalışıyordu. Geceleri uykulu gözlerle emiyordu. Mecbur mama verdim ve sütümü sağıp biberona koyuyordum. Çok acıkınca memeden az geliyor diye tutmuyor. Biberondan çok hızlı geliyor ya lıkır lıkır. Kızım şu an neredeyse 4 aylık aynı durum var fakat biraz daha iyi. Ben emzirmekten vazgeçmedim. Sütüm sağdıkça artı. Artık seni tanımaya başladıkça senden ayrılmamak için kokunu çakmek için emiyorr. Geçiçi bir durum. Sen ısrar et ve sütünü sağ saat başı
Esrautku mlksh25 emzik veya biberon kullanıyorsan önce onları bırakmayı dene. Bi de burnu tıkalı olunca da emmek istemiyor. Bi bak gerek varsa temizle öyle emzir. Duşta emzirmek de işe yarıyormuş.
mlksh25 Bunun için yapılabilecek bisey olmalı mutlaka, bu dönemlerde meme reddi çok oluyormuş öyle diyorlar. Üzerine gidersek düzelmez mi
Betelgeuse mlksh25 Ben meme reddi yaşamadım ama akşam huysuzluğu olduğunda ve atak dönemlerinde memeyle kavga ve çığlık çığlığa ağladığı oldu kendi yöntemimi paylaşayım; bebeği kucağınıza alın ağzı memenize yakın şekilde tutun hafifçe sallayarak yürüyün ortam sessiz ve loş olduğunda memeyi kendi tutacaktır. Kendi tutmasına müsade edin siz vermeyin işe yarıyor.