CanEm Kızlar merhaba, adeno virüsü hakkında bilginiz var mı? Oğlum 4 aylık bir kaç gündür ishal ama günde 2 kere yapıyor o da sulu, kaka testi yaptırdık adrno virüsü çıktı nedir bu adeno virüsü ?? Başına gelen var mı?
Ronida01 CanEm rota aşısını yaptırdınız mı mutlaka altını değiştirmeden önce ve sonra ellerimizi sabunlayın ve bebeğinizi beslemeden önce mutlaka mutlaka yıkayın ellerinizi bulaş yolu temasla yüksektir gerçi bebeğinize bulaşmış zaten size de bulaşabilir bebeğinizi ağırlaştırmadan kendinizi koruyarak ve bol bol emzirerek atlatmaya bakın sıvı ihtiyacı çok okur hatta gerekirse serum taktırılabilir çünkü ishal sebebi ile sıvı kaybı yaşanır. Tedavisini uygulayın bol emzirin geçmiş olsun
CanEm MuhammedAmine dr gördü sonuçları bol bol emzir dedi sadece 6-7 kez kaka yaparsa tekrar görüşelim dedi ama en fazla günde 2 yapıyor dün hiç yapmadı hatta
DerinMasalDoruk Bnm oğlumda ishal değildi ama kakası suluydu dr herhangi bir test yapmadı.. probiyotik verdiler birde ek gıdaya geçtik düzeldi fakat mukuslu oluyor.. bende araştırma istedim canım ama gerek görmediler çok geçmiş olsun sana ilk kez duydum bu arada
CanEm Ronida01 günde 2 defa yapıyordu kaka o da ishal dün hiç kaka yapmadı bugün de 2 ama ilk günki gibi sulu değildi anlamadım geçti mi geçmedi mi bu virüs nasıl anlaşılır acaba