Yigiit_efeninn_annesi Yüz bakımınızda kullandığınız memnun kaldığınız ürünleri yazarmisiniz yüzüme bayadir bakım yapmiyorum aşırı tüylenme ve hamilelikten dolayı lekelenme var bide esmer olunca çok kötü görünüyor???
Firdevs167 Yigiit_efeninn_annesi hergün yüzümü temizler tonikler serumlarım göz kremi yüz kremimi sürerim hafta da 3 kez peeleng yaparım haftada 2 kez de maske yaparım ama benim tenim beyaz lekem yok ama hassas tenliyim sizin cilt durumunuz ten durumunuz farklı bü yüzden ürünler de değişkenlik gösterebilir 🌸
clem_emtine Yigiit_efeninn_annesi gül suyu yves rocher göz altı kremi cerave yüz nemlendirme kremi arada sırada aktardan aldığım kil maskesini kullanıyorum okadar
matmazel_ Yigiit_efeninn_annesi mutlaka bir güneş kremi kullanmalısın yaz kış farketmeksizin ve sabah akşam iki kere cilt temizliğini yapıp nemlendiricini sur . Haftada iki de kil mask yaparsın . Kılları da yolarsın 😂 iyi güzel anlattım da bu ara ben de bir üşeniyorum bir üşeniyorum ay toparlanmak lazım
Yigiit_efeninn_annesi clem_emtine kil maskesinin markası varmı yoksa açık mı satılıyor hiç almadım da ise yariyorsa bende kullanayim
clem_emtine Yigiit_efeninn_annesi ben aktardan alıyorum yüzdeki o yağı alıyo ve siyah noktalar içinde iyi geliyo ben kil maskesini yıkarken kabak lifi eldiven kullanıyorum iyi oluyo aya yüzdeki o yağ tabakası temizleniyo