Degerli_anne Evet kızlar bir haftada 2 kilo verdim bu sayı bazıları için nedir ki denilebilir ama tartıda -1 i bile görmeyen benim için çok önemli şekeri kestim cok canım çekerse bazı meyveleri yiyorum abur cuburu ve ekmeği kesim öğünlerimi vaktinde yemeye başladım güne aç karnına bir bardak su içerek başlıyorum yemeklerimi doyacak şekilde yiyorum aralarda bir şey yemiyorum inşallah böyle devam eder ve iştahım cok azaldı tatlı isteğimde azaldı ☺️
alchn Degerli_anne bende böyleyom ama 15 günde 1.45 tek gitti Su içerim aç karına İki dilim tam buğday ekmeği Bir çay bardağı çay şekerli bir çay kaşığı sadece Öğlen de 12.1de yemek 5 8 yemek kaşığı sebze veya kuru baklagiller yoğurt bir kase akşam 6.30 7 de aynı şekil ekmek yok Kiraz sapı yada sade yeşil çay içerim 2litre su Ama bu şekilde
Belisinwonderland Degerli_anne süpersiniz. bende ekmeği kestim 1 haftadır. Hemen 1 kg farketti. Tatlıda 2 parça kahvenin yanında hep yerim. Züber filan aldım bakalım , çikolata yerine yiyeceğim. inşallah haftaya bende “1 haftada 2kg verdim” diyebilirim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 tartıda az çıkmak aşırı motive ediyor
covirgin Degerli_anne bende aynı şekilde 1 haftada 2 kilo verdim. 2 kilo az olabilir ama kendimi gerçekten hafiflemiş hissediyorum,lislie de yapmayı düşünüyorum 2 buçuk litreye yakın detoks suyu içiyorum bu kararlılıkla devam ederim inşallah Dilan polat a da gidiyorum 😀
covirgin Eseraly maydanoz, limon, salatalık, yeşil çay da atıyorum öyle içiyorum sade su içmek midemi bulandırıyor böyle daha içilesi oluyor😁
alchn Degerli_anne nerde yanlışım bilmiyorum bugün valla bozdum bir öğün için yarın yine devam bakalım
Degerli_anne alchn ben size tamamen yediklerimi sayayım sabah 8 de kahvaltı yapıyorum yumurta zeytin peynir yoğurt filan yiyorum doyacak şekilde öğlen 12 de yiyorum ne pişirdiysem onu yiyorum çok az yemiyorum akşama kadar tok tutacak şekilde yiyorum akşam 5 veya 6 akşam yemeği yiyorum akşam yemeğini biraz az yemeye çalışıyorum by öğünlerin arasında sürekli su içiyorum akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum 😊
Altaycenk Fazla kilonuz varsa hızlı gider , ideal kilonuza yaklsşınca yavaşlar , şimdiki kilokayını odem attınız yag ancak 2-3 haftada erimeye başlar , yag hafif oldugu için haftada 200 gram yaksanız bile baya guzel sonuçlara ulaşırsınız )