1234___ Kızlar belki sizide fikir olur diye paylaşmak istedim 🍵 İçindekiler brokoli, pırasa, kereviz, havuç ve soğan.bu çorbayı yapıp dolaba katıyorum 3 gün boyunca ne yemek yaparsam içine bu tarif karıştırıp veriyorum. Kaşık mamalarada ekliyorum. 💜
Cemre_61 1234___ ellerinize sağlık denemek istiyorum mesela ne ile karıştırınca seviyo bebeğiniz anlatır mısınız öyle denerim belki
ruhpastasii 1234___ Oğlumun kerevize alerjisi var malesef😔 Geçdnn hafta bu karışımı bende yaptım sarımsakta atmıştım içine,ellerinize sağlık
1234___ Balkizlarim aynen hele kış aylarında içine bide ilik suyunu karıştırıp verdin mi .tam doğal ilaç oluyor
1234___ Mustafakemalim 6 aydan beri veriyorum normal çorba gibi hepsini karıştırıp suda haşlıyoruz sonra blendırdan geçiriyoruz cam kavanoza katıp 3 4 gün verebiliyoruz
Balkizlarim 1234___ evet kesinlikle ben yaz kış kullanırım 7 senedir yaptığım şeydir ilk kızımın zaten kemik iliği vs hep bunlarla güçlendi 🌸🌸
1234___ Cemre_61 makarna bulgur pilavı kaşık mamaları pirinç ununu şehriye çorbası ben bunlara karıştırıp veriyorum