Uze2021 Kızlar selam bebeğim 3 ay 12 günlük 2-3 gündür mamasını yemiyor. Mama ile besleniyordu bi kal gündür kesinlikle yemiyor. Ne yapmam lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var
Guneymomm Uze2021 atak dönemine girmiş olabilir 🥺 stres yapmayın ve zorlamayın. Ben çok zorladım şimdi hiç yemiyor soğuttum çocuğu ☹
KahramanAnne Uze2021 ayyy o dönemler aklıma geldi 6 7 saat aç kaldığını asla ama asla mama içmediğini biliyorum oturup ağladığım zamanlar oldu biberon istmeyor belki diye kaşıkla içirmeye çalıştığım günler oldu😞 sonra düzeldi 🙏
Paramedikes Uze2021 benim bebeğim de aynı şekilde uyurken vermeyi deneyin belki öyle içer benim kızım sadece uykusunda içiyor
Uze2021 KahramanAnne aynen aynen 6-7 saat kesinlikle yemiyor istemiyor kaşıkla vermeye çalıştım çocuğunu geri atıyor geçici bi süreç mi ne kadar sürer böyle bende ağlamaya başlayacağım çünkü
KahramanAnne Uze2021 bir ay kadar sürdü gerçekten çok zor bir dönem çok iyi anlıyorum çok çektim bu konudan. Ama geçiyor inanın üzülmeyin uyku aralarında tıkıyordum ağzına çok az da olsa içiyordu
KahramanAnne Uze2021 yani bilmiyorum sanırım öyle çünkü başka açıklaması yok. Hiç üzmeyin kendinizi bende geçtim o yollardan çok ağlayıp yıprattım kendimi boşu boşuna şimdi 18 aylık maşallah çok güzel yiyior ☺️ Gelip geçici olduğunu unutmayın ❤️
Uze2021 Paramedikes bi kaç hafta önce uykusunda veriyordum zaten o şekilde içiyordu şimdi uykuda bile içmek istemiyor
Paramedikes Uze2021 acaba mamayı sevmiyor çünkü günden güne tad duyuları gelişiyor başka mama deneyin belki içer
Uze2021 Paramedikes önce bi kaç gün daha bekliyim diyorum atak haftası olabilir diye. Sorun devam ederse mama değişikliği yapabilirim