MinnakAras 1aydır bitmeyen atak olur mu ya yoksa başka bir sıkıntısı olabilir mi gece saat başı kalkıyor bazen 10 dk da bir gündüz uykusu zaten 35 - 40 dk Gece uyandığında 2bucuk saatte yakın uyumuyor gerçekten artık perişanım ya 😓😓
betul9493 MinnakAras benim oglum 4 ay 9 gunluk atak gunlerimizdeyiz 1 haftadir gece saat basi bazen yarim saatte bir uyaniyor bu durumda bende cok bunaldim cok arastirdim hepsi ataktan dolayi rahatsizligini az cok anlayabilirsiniz 5. ayi zor bekliyorum
PurpleTail MinnakAras 4 ay 15 günden bildiriyorum durumlar aynı..gece uyanıp bi de bıdır bıdır bişiler anlatmaya çalışmıyor mu 🤦♀️
MinnakAras betul9493 Valla anlamadım canım atak en fazla 1hafta sürüyor diyolar 1aya dayandık valla artık umudumu kaybettim Gündüz nasıl peki uyuyor mu 😓
betul9493 MinnakAras 4. ay atagi 1 ay bazen 1 bucuk ay surebiliyor bebeklerde en zor ay diyolar dogruymus 🤦🏻♀️
Eva27 MinnakAras 4. Ay aşısını yaptırdık eve geldikk o gün bugündür böyle ya mahvetti bizi kolikti zaten üstüne bi atak eklendi
MinnakAras PurpleTail Evet evet cırlıyor gülüyor sonra konuşmaya çalışıyor en son ağlama krizleri sağa sola dönme derken sabah oluyor işte 😂😂