Vera-Mrym Soğuk algınlığı geçiriyorum burnum çok kötü durum da birazda boğazım. Yaklaşık iki aylık olan kızıma maskesiz yaklaşmıyorum ve sürekli sıcak şeyler içiyorum, çabuk geçmesi için ne yapabilirim yardım eder misiniz?
Mys01-01 Vera-Mrym once test verın soguk algınlıgımı kesın bılınmeli cnm sonra hep bitki çayı ama süt veriyorsanız ona göre portakal limon sıkıp için
denos_63 Vera-Mrym bende geçen hafta öyleydim canım 3 güde atlattım bolbol bal zencefil karıştırdım yedim rezene içtim çok sıcak şeyler içme ılık tüket. kış çaylarının içinde şekere benzer bişey var belki bilirsin atom deniyo heralde ondan içtim hemen düzeldim. ben bakmadım 3 gün annemdeydim allahtan annemdeyken hastalandım sadece emzirirken aldım kucağıma. geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşitsiniz
Vera-Mrym BugsBunnyy Hayır, hava şartları çok kötü olduğu için bide kombi bozulduğu ve ev soğuduğu için hasta oldum temaslı olabileceğim kimsem de olmadığı için gitmedim test vermeye.
Yusuf53 denos_63 aynen atom çayı bende iciyorm nasl mikropsa yapıştı üstümüze kızım oldu önce geçirdi bnaa iki aylık oğlum var maskeyle dolanıyorum evde ama 3 yaşında kızımı ne kadar maskeli dolandırcan öksürük hapşırık oğlumda kaptı şifayi. 😢 Kafayı yicem artık feleğim şaştı hastalıklami uğraşayim evimi toplayayyim yemek mi edeyim ütüler dağ dağ oğlan uyumaz ahhh ahhh 😂
Defomom 3 gün önce bende grip geçirdim burnum çeşme gibiydi resmen nane limon ıhlamur tarhana yapıp içtim sürekli portakal kivi mandalina falan çok yedim 2 gün sürdü 3. Gün baya iyiydim. Emzirme sürecinde de kızıma maskeyle yaklaştim nolur nolmaz diye. Geçmiş olsun :))