Derya2118 Kızlar anne sütüyle besliyorum çok şükür çok darda kalırsam yani sütümün az geldiğini falan hissedersem nadir mama veriyorum belki 3 4 günde 1 sıkıntı olur mu
Gizoooo Derya2118 olmaz canım ama sütün azalır bebeğin biberona alışır seni emmek istemez. Biberondan içmesi kolay. Bol bol emsinki sütün artsın zaten az gelse ağlar vb şeyler olur anlarsın
gamzeliogulannesi Derya2118 Merhaba, bunu ben 13 aydır yapıyorum. Ne sütüm azaldı ne bebeğim biberona alıştı. Yemekte dikkat edip her besin grubunu tüketirsem sütüm maşallah. Ama zaman zaman mama takviyesi yaparım. Hiçte sorun yaşamadı oğlum.
Derya2118 gamzeliogulannesi TSK ederim 😊 mama kutusunda 3 hafta kullanılabilir diyor açıldıktan sonra ama bitmez malesef
Gizoooo Derya2118 yok canım nesi kötü ben hiç emziremedim yoğum bakımda kalmıştı oğlum ve sütümde azdı mama veriyoduk 9 aylık hala mama veriyoruz ama emzirmek isterdim anne sütü çok çok farklı 🥰
Gizoooo Derya2118 öyle canım birde genetikmiş bu emme konuları doktorumuz söylemişti eşimde bende emmemişiz çocuktan çok beklemeyin demişti😅
Ssmzsh Derya2118 olmaz 1 yaşına girecek kızım 1 haftaya hala öyle gidiyorum. Mama+meme+katı gıda bit sorun yaşamadım
Cgdmltr93 Derya2118 senin gibi bilinçli anneleri kutluyorum gerçekten.. hiç bi sıkıntı olmaz. Sütün az geliyorsa tabiki mamayla desteklemelisin.