ZehraTurkoglu Merhaba bebeğim için dalin kullanıyordum ama sanırım alerji yaptı kullanıp memnun kaldığınız şampuan hangisi
yaseminkcmn ZehraTurkoglu sebamed kullanıyorum ben de memnunum pırıl pırıl yapıyor öyle kokusu da yok parfümlü değil yani. Bence bereketli de öyle çabuk bitmedi. Ama böyle dalin kadar köpük köpük de olmuyor
Miyonunannesi ZehraTurkoglu canım tarım kredı marketlerinde Agarta marka var fiyatıda uygun sayılır col abartı degıl 30 lira falan onu öneririm cok guzel
Umay_ ZehraTurkoglu mustela hydra bebe yenidoğan çok iyi. Bir de daha uygun fiyatlı bir şey düşünürseniz baby me yenidoğan köpük şampuan var. Onu da kullanmıştık. İçeriği temiz ve güzel onu da düşünebilirsiniz 😊
Denizgozlum ZehraTurkoglu cildi her şeyden alerji olan bir bebeğim var. Unibayby hipoalerjenik yenidoğan köpük şampuan bir tek dokunmadı. Mustela en çok dokunan şampuan oldu bize. Bebekten bebeğe değişiyor. Denemeden bilemiyor o yüzden insan
VERA19 ZehraTurkoglu Bübchen kullandık 1 yıl boyunca sonra Johnson’s baby e geçtim ikisinden de memnun kaldım🌷