Semasahin Arkadaşlar 6 aylık bebeğim var cicibebe falan vermeye başladım arada yumurta alerjisi çıktı vücudu çok kötü halde ne yapmalıyım yardım eder misiniz
EfraimYekta Semasahin paketli ürünlerden kaçın hele cici bebe sakina verme o hem fos şişiriyor hemde şeker oranı yüksek yumurtasız evde bisküvisini sen kendin yap yumurtayı da verme çocuğun vücudu 2 hafta da düzelir araştırma hastanesine çocuk gastroenteroloji bölümüne vede alerji bölümüne götür bir test yapsınlar neye alerjisi varsa çıkar sende ona göre beslersin
Mlkhrn Semasahin emziriyorsanız siz de yemeyeceksiniz, bebeğe de vermeyeceksiniz. Yumurta ve yumurta içeren gıdaları. Paketli gıdaları etiket okuyarak tüketmelisiniz. Bizim doktorumuz yumurta ile birlikte susam-tahin diyeti de yaptırmıştı
Semasahin EfraimYekta hayır emzirmiyprjm vücudu çok kötü günde bir defa duş aldır ve 7 8 defa yağlayacaksın nemlendireceksin dedi ne kullanmalıyım bilginiz varmı
Zeynep2779 Benim oglum da 6 aylıkken yumurta alerjisi çıktı vücudu kaşınmaya başladı test yaptılar yumurta ve domatese alerjisi çıktı 1 yaşında geçer dediler geçmedi şuan 18 aylık alerjisi daha devam ediyor tabi emziriyorsan sende yemiyeceksin dedi doktor
Semasahin Zeynep2779 hayır emzirmiyprjm vücudu çok kötü günde bir defa duş aldır ve 7 8 defa yağlayacaksın nemlendireceksin dedi ne kullanmalıyım bilginiz varmı
EfraimYekta Semasahin mama kullanıyorsun o zaman diyet maması al dene bizim kullandığımız similac alimentum eczanelerde pahalı ama rapor çıkabiliyor deneme amaçlı dolap uygulamasından 30-40 TL satiyorlar ordan al da dene Vücuduna sürmek için mustela losyonu kullan
Semasahin EfraimYekta egzama imiş doktor aradı süt ve süt ürünleri yasak yumurta içeren herşey tasla dedi ben ne vermeliyim peki 6 aylık oğlum
EfraimYekta Semasahin dediğim mamayı alabilirsin cnm egzama da genelde alerjiden olur kırmızı et dahi yasak bu durumda