Eymeneylul0 Bende kendimi bildim bileli zayıftım 52 kiloydum boy da 170 goren tanimasa bile az kilo al diyodu sporla biraz aldim 57 oldum geri vermiştim ama emzirirken hep acikip yiyodum su an 62 im 😂
Eymeneylul0 matmazel_ 2 ay falan yaptım canim kilo aldiran tarafi yemeklerden önce yapılacak bi de spor sonrası protein agirlikli beslenme öncesinde alsamda geri veriyodum aldığım gitmedi
Mirka8696 Annesivebebesi sizi 1 haftaligina bizim eve kalmaya davet ediyorum net 5 kilo garanti🤣 saka bi yana genetik meselesi malesef ben abartı yemesemde hemen kilo alirim asiri dikkat etmesem 100 kilo olurdum heralde tuvalete falanda oyle hemen cikamam bedenim ne yediysem tutuyor sagolsun sizinde tam tersi demekki allah ikimize de kolayliklar versin
matmazel_ Eymeneylul0 ya benim yüzüm çok çöküyor yoksa zayıflığı sorun etmiyorum ama yanaklarım filan ölü gibi oluyorum ondan muzdaribim
minikbaykus Annesivebebesi Bende çok zayıfladım canım doğumdan sonra , hamile kaldığım kilodan 12 kilo düştüm. Toparlamaya çalışıyorum bende
Banu- Annesivebebesi Transfer edilebiliyor olsa valla 15 gönderirdim size ikimizin de sorunu çözülmüş olurdu
tazecik1annee Annesivebebesi evet maalesef ki başta çok kilo almak istedim ama olmadı bnde artık takılmiyorum