miniksavasciveannesi Daha 4 gunluk taze anneyim hanimlar uc cikartmaya calisiyorum sutum cok sukur var ama bebegim ucum olmadigi icin mememide pek istemiyor 🥺 biliyorum pes etmek yok devam diceksiniz ama baska yolu yokmu goguslerim sagmaktan uclari aciyor .s
Derya-Anne miniksavasciveannesi şırınganın uç kısmını yani iğne takılan kısmını kesip iğne veya bıçak ısıtıp onunla düzleştirip pürüzlerini aldıktan sonra vakum gobi göğüs ucunu çekebilirsin canım o şekilde göğüs ucun azda olsa çıkar ama silikon göğüs ucu tavsiye etmem benim kızım silikon uçla beni emmeyi bıraktı her çocuk bir olmaz tabiki ama yinede riske atma ve emzirirken göğsünün kahverengi kısmının çoğunu hatta mümkünse hepsini ağzına sokmaya çalış göğüs ucun zaten damağına yakışıyo bebeğim önemli olan kısmı kahverengi kısmını ağzına tam alması
deniiiza miniksavasciveannesi silikon uc kullandim ben benimde hic yoktu.silikomla emdikce cikti. Simdi once silikonu veriyorum 15saniye kadar emiyo cikiyo ucu.hemen silikonu cikarip veriyorum uc çıkınca
ElvinDeniz miniksavasciveannesi benm de yoktu silikon uç al bi süre snra emdikçe ucu çıkıyor zaten bırakırsın bi süre snra. Ama biraz ağrılı bir dönem olacak uçları yara çatlak olacak sabretmeye çalış bn ağlayarak emziriyordm şimdi geçti çok şükür. Ama ucu çıkınca silikonu birak doktorumuz direk anneden emdiğinde beslenmesi daha iyi oluyor silikonla yarım emiyor demişti.
twofruits miniksavasciveannesi silikon uçla emzirdim bende bir ay boyunca emdikçe uç çıktı biraz zorlamayla tutabildi şimdi çok şükür kendi emiyor daha sık emzir sadece uçla yeterli gelmezse beslenmesi sarılık riski olmasın saatte bir emzir ve silikon uç yara yapabilir çatlak kremi al lansinoh almıştım ben yara olmadan kullanmaya başla işe yarar yara olduktan sonrası çok kötü bir süreç gümüş kapakla zor geçti yaralar
Goktug0905 Emzırmeye devam edın zamanla cıkacak.Bir de sütünüzü sagabilirsınız, sağımda cıkmasına yardımcı oluyor.Benim dümdüzdü şimdi cıktı çok şükür
Byzm53 Ama unutmayın bebek emmek için meme ucu aramaz meme ucu olmaması onun memeyi tutmayacağı anlamına gelmez
islimkry miniksavasciveannesi bende de vardı aynı sorun bir göğsümde. 1 ayın sonunda düzeldi. Sadece emzirmeye devam ederek. İlk başta 10-20 dk ağlıyordu tutmaya çalışırken sonra tutuyordu ben o şekil başardım. Her emzirmede önce o tarafı verdim ki açken iyice çekmeye çalışsın.