Bes22 Ya 1 aylık bebeğim var ama ne gece ne gündüz asla uyumuyor kesiksiz Max 1 saat uyur. 24 saatlik zaman diliminde en fazla 6 saat uyur . Neden yani normal mi bu Sizin bebekler ne alemde
Xsedapolat1 Bes22 olabiliyor kuzum benim de 1 ay 27 günlük bebeğim asla gece uyumuyor gece gündüz kavramları yok bu süreçler zor ama inanki mumla arayacağımız zamanlar 🙈🤷🏻♀️
Caganbal Bes22 ağlıyor mu peki gazı olabilir ya da sizi yanında istiyor olabilir . Tavsiyem yarım kundak yapıp , beyaz gürültüden yararlanabilirsiniz .
Arazynp Bes22 canim gaz sancısı vardir. Bizimde öyleydi. Nurse harveys damla aldim. Baya rahatladi cok güzel uyuyor.
Bes22 Caganbal gaz ilacı kullanıyorum biogaia ama sanki pek etkili değil . Kundak yaptım aslında ilk 15 gün ama sevmiyordu daha da ikiniyordu gazı olduğu için rahat etmedi bende yapmadım artık
Xsedapolat1 Bes22 Caganbal Kesinlikle katılıyorum yanında istiyor olabilir anne kokusuyla kalmak istemesi de normal bebekler ilk 3 ay alışmazlar sallamaya kucağa anne yatağında anne kokusuyla yatmaya 3. Aydan sonra bunları yapamicaz zaten şuan dibine kadar yaşamaya çalışıyorum anneliğimi kucağıma alıyorum yanımda yatırıyorum yeri geliyor sallıyorum ☺️
Caganbal Bes22 ben bebeğime biogia ve sab simplex bir arada kullanmıştım doktor önerisi ile çünkü biogia bağırsak düzenleyici sab ise direkt gaz ilacı ikisi daha etkili oluyor .
Arazynp Bes22 her ilaç her bebege etki etmiyor malesef. Bizde metsil kullandik hic bir fayda vermedi. Eger gaz ilaci yaramiyorsa başka ilac deneyin