Bizim doktorumuz sayesinde hiç zorlanmadan kestim çok Şükür 🙂
Doktorum bana salça vs gibi şeylerin sürmemrn gerektiğini söyledi şöyle de açıklama yaptı;
Bebeklerin sevgilisi memedir, şöyle düşün sen sevgilinden ayrılsan kendni kötü hissetmezmisin ? Bunu bebeğe alıştıra alıştıra yapmalısın hayal kırıklığına uğrar memeye bişe sürünce dedi. İlk gün hedef koy öğlen 12 ikr 3 arası verme dedi 3 4 gün bu şekilde gitsin dedi bebek o saatlerde emmemeye alışacak dedi 3 3 - 4 günden sonra o süreyi 12 ile 6 arasına çıkar oda 3 gün devam etsin sonra 12 yı biraz geri geç 6 yı ilerler 9 yP dedi böyle böyle devam et sabahtan akşama kadar tamemen vermemiş olacaksın dedi sonrasında akşam ilk uykusuna meme verme dedi ilk uykusuna uyusun isterse 5 dk sonra uyansın o zaman verirsin ilk uykuya memesiz alışsın dedi aynen devam ettim ilk uykusuna da memesiz yattı. En son dedim peki gece zaten 2 3 defa kalkıyor en fazla dedi onu direk kes hiç verme dedi ve inanın ilk oğlumda böyle kolayca atlattım ikinci oğlu içinde aynısı ı yaptım hatta şuan sadece gece emiyor onuda bu gece başlıcam geceyi tamemen bırakmaya iki oğlumda memeye çok düşkündü. Herşeyden önce buna baya sabır lazım her saat silimin arasına çocuk alışsın diye 3 yada 4 gün koyunca bu süre uzuyor 😊 bu arada baya uzunca yazdım. siteye ilk yorumum olsun 🙂