minikturta Bebeğim 6 aylık ve 6 aydır hamak beşikte uyuyor ve ben artık normale geçmek istiyorum çünkü sağa sola dönerken uyanabiliyor onda ama normal beşiğine de koyunca şip diye gözünü acıyor nasıl alıştırabilirim bir fikri olan varmı 😪
rosesbabys minikturta bende hamak sagolsun cok ekmegini yedim besigine geciremedim dedigibjz gibi hemen uyaniyordu. Bi kac gun guzduz uykysunda yan yana yattim sarilip pispisleyip uyurtum sonra yatirdim tabi sabretmek lazim boyle boyle besiginde yatirdim
rosesbabys minikturta pardon uyku sersemi yarim yamalak yazmiskm😂 hamaktan dolayi sallamaya alisti ayagimda salliyorum sonra hemen besigine koymuykrum yatak odasinda kendi yataima yatiyoruz debelenirse hemen pispis popoya derin dalincada besige koyuyordym. Ve gunduzleri uyusun uyumasin besiginde vakit gecirsin odasi varsa hep odasinda durun alismaya cok yardimci oluyor
minikturta rosesbabys yok ay beşik yanımızda duruyor kurulu hamakta diğer tarafımızda bende ayağımda sallayıp hamaga koyuyorum acaba hiç koymadan hep beşiğine mi koysam ki
rosesbabys minikturta evet hamagi yavas yavas unutturmaya calis cubku donmeler baslicak hamak artik tehlike arz edicek
Mircet minikturta geçen gün okumuştum benim kızımda beşikte yatmıyordu bi ara sonra öğlen uykularini orda yatırmaya başladım gecede düzene girdi sonra
minikturta rosesbabys ay donuyor ya hatta belki 1 2 haftaya hamakta kendini de atabilir o dereceye geldi çünkü 😪
Mircet minikturta yok sallamıyorum sallanmaktan hoşlanmayan bir bebek 😂 keşke uyusa sallayarak uyuturum 😂
minikturta Mircet kız benimki de daha ayakta ve normal hali yani kaç saattir sallıyorum bana mısın demiyor 😪 keşke benimkide sallanmadan kendi halinde ne yapıyorsa yapsa 🤣
minikturta Mircet yaaa benimki de ellerini yüzümde gezdiriyor emerken ağzıma getiriyor parmaklarını avuç içini öpmemi istiyo ben öperken oda uykuya geciyo 🤣🥰